WeWork | קולינרי Fuckup Nights

הכישלונות המפוארים מאחורי ההצלחות הקולינריות הגדולות

אז הביצה נשברה בתוך הבלילה, אז החלפת בין המלח לסודה ושרפת לגמרי את הסטייק – אין צורך בדרמות מיותרות , יש אסונות קולינריים גדולים משלך!
אם עוד לא שמעתם על Fuckup Nights – זה הזמן להכיר! מדובר בקהילת יזמות חדשה שלא מפחדת לדבר על הכשלונות בדרך להצלחה. במפגש חודשי, עולים על הבמה ארבע דוברים ודוברות שכולנו מכירים כדי לדבר על הכשלון הגדול שלהם, דווקא כדי לעודד אחרים ליצור ולהצליח. בירושלים פועל הארגון בשיתוף פעולה עם Siftech אקסלרטור חברתי-טכנולוגי הראשון בירושלים, ו-PresenTense, ארגון הפועל להנגשת יזמות ל-100% מהאוכלוסייה בישראל.

לכבוד פסטיבל "מסעדות פתוחות" ירושלים והפתיחה הרשמית של סניף ה-WeWork הראשון בעיר הקודש, Fuckup Nights יארחו ערב חגיגי של כישלונות קולינרים מפוארים. לא נחשוף יותר מידי פרטים, כדי להשאיר אתכם רעבים לעוד. אבל רק בשביל לעורר את התיאבון – נשמע משפים מובילים, יזמי FoodTech, פודיז ואחרים איך הצליחו, אבל כמובן נתמקד בעיקר בכישלונות!

האירוע ללא תשלום, אך כרוך בהרשמה מראש באתר

 



אודות המקום

בימים אלו פותח את שעריו הסניף הירושלמי הראשון של WeWork בבניין המשביר הישן שברחוב המלך ג'ורג', לאחר שהחברה הזניקה את פעילותה בעיר הבירה במסגרת טקס ה-Creator Awards שנערך בחודש יוני האחרון. המתחם יפעל על פי מתכונת דומה של שאר מתחמי WeWork הפועלים היום בארץ ויהווה בית לעצמאיים וחברות המחפשים לעבוד במקום שונה ומיוחד. WeWork עובדים בשיתוף פעולה עם עיריית ירושלים, כדי להבטיח שהקהילה המקומית בניהולם תשקף את מגוון האוכלוסיות בעיר ותארח חברים ממגוון תרבויות ורקעים.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

בקרוב

העמוד עם הפעילויות והתכנים המלאים של פסטיבל "מסעדות פתוחות" ירושלים 2018 יעלה בקרוב…

שבת בבוקר יום יפה…לקפה

שבת בבוקר בירושלים. נצא אל רחובות מרכז העיר הגדושים לעייפה במהלך השבוע, אותם מקבלת השבת רגועים ויפים, ריקים מרכבות ורעש מכוניות. נגלה את בתי הקפה הקטנים והמיוחדים, שם כל ירושלמי שנפשו חשקה בקפה טוב של בוקר באווירה של נועם ועם קורטוב קדושה ידע למצוא את מקומו. נסייר בעקבות המרכיבים שהופכים ארוחת הבוקר הירושלמית לכל כך […]

מתחממים עם גלידה קרה

סדנא להכנת גלידות גם באמצע נובמבר, בהרים הקרירים של ירושלים, אין פינוק טוב יותר מגלידה מעולה באמת. כזאת שמחממת את הלב ושאי אפשר להפסיק לאכול. השף לירן אילון פותח עבורכם את מעבדת הקסמים שלו ב- Cookie Cream בשוק מחנה יהודה ומארח אתכם לסדנא מעשית. בסדנא תלמדו איך מכינים גלידה, החל בשלב בחירת חומרי הגלם, דרך […]