WeWork | קולינרי Fuckup Nights

הכישלונות המפוארים מאחורי ההצלחות הקולינריות הגדולות

אז הביצה נשברה בתוך הבלילה, אז החלפת בין המלח לסודה ושרפת לגמרי את הסטייק – אין צורך בדרמות מיותרות , יש אסונות קולינריים גדולים משלך!
אם עוד לא שמעתם על Fuckup Nights – זה הזמן להכיר! מדובר בקהילת יזמות חדשה שלא מפחדת לדבר על הכשלונות בדרך להצלחה. במפגש חודשי, עולים על הבמה ארבע דוברים ודוברות שכולנו מכירים כדי לדבר על הכשלון הגדול שלהם, דווקא כדי לעודד אחרים ליצור ולהצליח. בירושלים פועל הארגון בשיתוף פעולה עם Siftech אקסלרטור חברתי-טכנולוגי הראשון בירושלים, ו-PresenTense, ארגון הפועל להנגשת יזמות ל-100% מהאוכלוסייה בישראל.

לכבוד פסטיבל "מסעדות פתוחות" ירושלים והפתיחה הרשמית של סניף ה-WeWork הראשון בעיר הקודש, Fuckup Nights יארחו ערב חגיגי של כישלונות קולינרים מפוארים. לא נחשוף יותר מידי פרטים, כדי להשאיר אתכם רעבים לעוד. אבל רק בשביל לעורר את התיאבון – נשמע משפים מובילים, יזמי FoodTech, פודיז ואחרים איך הצליחו, אבל כמובן נתמקד בעיקר בכישלונות!

האירוע ללא תשלום, אך כרוך בהרשמה מראש באתר

 



אודות המקום

בימים אלו פותח את שעריו הסניף הירושלמי הראשון של WeWork בבניין המשביר הישן שברחוב המלך ג'ורג', לאחר שהחברה הזניקה את פעילותה בעיר הבירה במסגרת טקס ה-Creator Awards שנערך בחודש יוני האחרון. המתחם יפעל על פי מתכונת דומה של שאר מתחמי WeWork הפועלים היום בארץ ויהווה בית לעצמאיים וחברות המחפשים לעבוד במקום שונה ומיוחד. WeWork עובדים בשיתוף פעולה עם עיריית ירושלים, כדי להבטיח שהקהילה המקומית בניהולם תשקף את מגוון האוכלוסיות בעיר ותארח חברים ממגוון תרבויות ורקעים.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

בין חלה לזעתר

אם יש שני ריחות דומיננטיים שיקפיצו אתכם מיד לרחוב הירושלמי הם ריח של חלה טרייה בשישי בבוקר שממלא מיד את האוויר בחמימות מתוקה, והריח המגרה שמתפרץ ברגע שנפתחת פיסת הנייר הקטנה שעטפה את הזעתר, זה שנטבול בו עוד רגע את הבייגלה וכל הצרות שלנו ישכחו. האחת הפכה לשם נרדף למסורת היהודית ולימי החג שלה, והשני […]

ילדים עושים שוק

שוק מחנה יהודה פותח דוכניו לגובהם של הילדים. ילדים בדרך כלל מטיילים בשוק עם מבוגרים, אך הם חשים ורואים את חיי השוק בעיניים אחרות. סיור זה מוקדש כל כולו לילדים, מה רואים ילדים כשהם מגיעים לשוק? מה רוצים לטעום ילדים בשוק? נצא לפינות חמד בשוק מחנה יהודה, נחשוף את הילדים למאכלים ולמשקאות שונים מיוחדים המאתגרים […]

יין, טעם ודמוקרטיה

על יינות טבעיים ואבולוציה של טעם מהו יין טבעי? איך הוא שונה מכל יין אחר שאנחנו שותים היום? למה יש ריח ונראות מסויימים שגורמים לנו לחשוב כי מדובר ביין טוב ולמה ריח ונראות אחרים יוצרים רושם של יין פגום? הצטרפו אלינו לשיחה אינטימית על יין טעם ודמוקרטיה. מראשיתו בגאורגיה לפני 8000 שנה ועד ימי הזוהר […]