גטסבי | FIESTA – מסיבת חורף מקסיקנית

בר הגטסבי ולואיס טאקוס

אף פיאסטה מקסיקנית אמיתית אינה שלמה בלי נהרות של מזקל שזורמים לכוסות כמו מים. למרות ההיכרות הטרייה יחסית של הישראלים עם המשקה הלאומי של מקסיקו, האינדיאנים שחיו במרכז מקסיקו גילו את הגרסא המוקדמת של המזקל כבר לפני כ-2,000 שנה. שלא כמו אחותו הקטנה והמפורסמת יותר, הטקילה, המיוצרת אך ורק מאגבה כחולה, את המזקל מכינים מכל סוגי האגבה הקיימים במקסיקו (ויש לא מעט כאלה) ובתהליך של עישון – שהופכים אותו למעניין ולאיכותי הרבה יותר. וכשמשלבים אותו בתוך מרגריטות – הו, אז המסיבה רק מתחילה!

לרגל פסטיבל "מסעדות פתוחות" יפתח בר "הגטסבי" המהולל את שעריו למסיבת חורף מקסיקנית לוהטת! צהריים בלי גבולות: כל המרגריטות שתוכלו לשתות הישר מהבר של הגטסבי – All you can drink וכל הטאקוס שישבו לכם בול עם הדרינק מעשה ידיה של מסעדת הטאקוס הירושלמית הראשונה – לואיס טאקוס – All you can eat . על המוזיקה יופקד מיגל לזרו, הידוע בתור LAZRO SOUNDSYSTEM, הוא מפיק, מתופף ודיג'יי שירכיב מקצבים קריביים-אפריקאים ומה שביניהם כדי לגרום לכם להזיז את האגן.

בנוסף, קהל מצומצם של עד 25 משתתפים יזכו לסדנא אינטימית עם הבעלים של מזקל IBA בישראל- שיספר לכם קצת יותר על המשקה המעושן ומה ההבדל בינו לבין טקילה ולמה המזקל הוא הרבה, אבל הרבה יותר סקסי.

שכחו מהסיאסטה של שישי ובואו לפיאסטה מקסיקנית אמיתית שלא תצליחו לשכוח ולא משנה כמה מזקל תשתו…

13:00-14:00 – Meet the ugly sister of taquila – שיחה עם יבואן IBA המזקל הכי נמכר בישראל.

14:00-17:00- המשך פיאסטה

*תוספת השתתפות בשיחה 20 ₪

קרדיט לצילום: איגור פברוב, שי דרור

אודות המקום

הגטסבי הוא בר הקוקטיילים הראשון והמעוטר ביותר בירושלים. הגטסבי מעוצב כאילו לקוח היישר מדפי ההיסטוריה, אי שם משנות ה- 20 הנועזות בארה"ב, כשאלכוהול היה אסור על פי חוק, אבל מה שהחוק לא ידע או ניסה לגלות - התקיים ובעט מאחורי דלתות נסתרות במקומות הכי לא צפויים - שם צמחה לה תרבות נועזת ומופלאה. הגטסבי, שלא בכדי נושא את שמו של גיבור הספר המסתורי של פ. סקוט פיצ'רלד, ייקח אתכם למסע מיקסולוגי של טעמים גלויים ונסתרים היישר מהימים הנוצצים ההם.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מהמטבח של אמא למסעדת שף

בכל יום, מוקדם בבוקר, מגיעה אמו של השף זכאי חוג'ה למסעדה שלו ברחוב אגריפס, "ג'קו סטריט". קוצצת, מגלגלת ומכינה מטעמים טריפוליטאים עם טאצ'ים יחודיים משלה שישתלבו בתפריט העילי של אחת המסעדות הנחשבות בירושלים. אוכל תמיד היה חלק משמעותי בבית משפחת חוג'ה – כל יום אוכל טרי ושונה ובימי שישי חגיגה של מוזיקה ובישולים. אבל רק […]

יין, טעם ודמוקרטיה

על יינות טבעיים ואבולוציה של טעם מהו יין טבעי? איך הוא שונה מכל יין אחר שאנחנו שותים היום? למה יש ריח ונראות מסויימים שגורמים לנו לחשוב כי מדובר ביין טוב ולמה ריח ונראות אחרים יוצרים רושם של יין פגום? הצטרפו אלינו לשיחה אינטימית על יין טעם ודמוקרטיה. מראשיתו בגאורגיה לפני 8000 שנה ועד ימי הזוהר […]

טועמים את הרחוב הירושלמי

ערב של בירות ופיצות בהשראת שכונות ירושלים – סניף שוק מחנה יהודה כל ירושלמי ידע להעיד על השכונה שלו כשכונה הכי טובה. כל ירושלמי ידע לזהות מאיפה אתה בעיר. וזה לא מקרי – לשכונות כאן יש אופי. כולן ירושלמיות מאוד אבל כולן גם כל כך שונות וייחודיות. את הכבוד הראוי להן מקבלות כעת שכונות ירושלים […]