מסעדות פתוחות 2013-2019 פסטיבל קולינריה אורבני

מצטערים, כנראה שמשהו השתבש :(

I can help you find the page you want to see, just help me with a few clicks please.
אנחנו ממליציםעבור לדף הבית page or simply search what you want to see below

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

ברית השפים

העגבניה קצת עקומה? התוקף של הגבינה מתקרב? הלחם קשה? רגע לפני שאתם זורקים לפח, תכירו את השפים שידגימו לכם איך מכינים דליקטסים דווקא מהאוכל שחשבתם לזרוק. ברית השפים הישראלית מזמינה אתכם לארוחה ומפגש על טהרת חומרי גלם שפג תוקפם. וזה הולך להיות הכי טעים שפגשתם!

אפייה ירושלמית עם אמיר נאור

אכילה היא מהפעולות הבסיסיות ביותר שלנו כבני אדם. מהרגע הראשון שלנו בעולם, אנחנו אוכלים ולא רק כדי לשרוד. אוכל מחבר אותנו לאדמה שלנו, לסביבה ממנה באנו, לאנשים הקרובים לנו ולמסורות שינקנו מבית. אחד המאכלים שמבטא באופן השלם ביותר את החיבור האימננטי שלנו למזון, לטעם ולנשמה, הוא הבצק על צורותיו השונות. מהבסיסיות ביותר למורכבות שבהן, גלגוליו של בצק הם גלגוליה של מסורת, התפתחותה של תרבות, יסודותיו של מטבח.

טעימה משוק לוינסקי

דוד קישקה, יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית, ייקח אתכם למסע בין רחובות שוק לוינסקי, למפגש עם מוכרי תבלינים, מעדניות ובעלי עסקי אוכל קטנים וייחודיים. דרך סיפורים על תרבות האוכל בישראל, וביסים טעימים ומגוונים.