קונדיטוריה דוד לאור | La Nuit des Croissants

קונדיטור דוד לאור

חגיגת קרואסונים לילית

טפטוף הגשם הסתווי על החלון העיר אתכם משינה מתוקה. עלים כתומים ממלאים את המדרכה, חלקם נסחפים עם מי הסיין. ניחוחות החמאה ממלאים את הרחוב. בקונדיטוריה האהובה עליכם ניצבים בויטרינה בשורות מסודרות אינספור קוראסונים, עננים אווריריים של בצק ממולאים בקרם שקדים, גבינה ובחלומות. ואתם? מאושרים שהצלחתם לקום מספיק מוקדם לפני שיגמרו… אם יש פנטזיית אוכל חוצת גבולות – היא חייבת להיות זו! לא בכדי הקרואסון הוא אחד המאפים המוכרים, האהובים והנמכרים ביותר בעולם. גם כשמוגש, כראוי, נטול כל מילוי הוא עוטף בתוכו פנטזיה על פריז החלומית, על הבניינים, האנשים ומשב הרוח הקריר.

בערב קסום למכורים בלבד תתנו קפיצה קטנה לפריז ותגשימו פנטזיה. לרגל פסטיבל "מסעדות פתוחות", השף קונדיטור דוד לאור, פותח את שערי המאפייה הקסומה שלו בקסטל – after hours! כשהרחוב שומם והשמיים נזרעים בכוכבים – בפנים רק מתחילה המסיבה האמיתית. עגלות עמוסת קרואסונים טריים בכל מילוי שתוכלו להעלות על דעתכם, יחכו רק לכם שתטעמו ותתמכרו. פשוט גשו וקחו, בלי חשבון. תוכלו גם להציץ על צוות המטבח בעודו טורח על מאפים אלוהיים שיצטרפו עוד רגע למסיבה. את האווירה נחמם עם פופ צרפתי מקפיץ ואם זה לא יספיק לכם, גרגרנים שכמותכם, תוכלו לרכוש ממגוון הפטיפורים ומוצרי הפרמיום שמכינים במקום.

* שתייה ע"פ בחירתכם מהתפריט, בתוספת תשלום במקום

קרדיט לצילום: נמרוד גנישר

 

אודות המקום

בלב אזור התעשייה של הקסטל מסתתרת קונדיטוריה צרפתית קלאסית, המתמחה במאפי בוקר צרפתיים הנאפים מדי בוקר במקום. בנוסף מציע המקום הקסום של דוד לאור מגוון עוגות ופוטיפורים הנאפים ממיטב חומרי הגלם בשיטות עבודה מסורתיות.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מספרד לירושלים

שישי של טאפסים ואלכוהול בלב השוק  שימו את כל מה שאתם חייבים להספיק בצד, שכחו מכל מה שמטריד אתכם ובין הקניות לבישולים לשבת תנו קפיצה קצרה לספרד. השף Juanjo Perles זוכה תחרות השף המבטיח של ספרד לשנת 2017 והשפים מהאטליה של טלי פרידמן בשוק מחנה יהודה, מזמינים אתכם להפסקת טאפסים בבר השכנה. בבוקר מוקדם יאספו […]

וויסקי – סרט, הרצאה וטעימות

מכירים את הסצינה הזאת? גבר או אישה מרשימים למראה נכנסים לבד לבר. הם ניגשים בביטחון מלא לברמן ומבקשים "ויסקי. און דה רוקס". בין אם זה ג'יימס בונד או דון דרייפר במד מן – ויסקי הוא כוכב קולנועי וטלויזיוני בלתי מעורער. כשרוצים דמות שמשדרת ביטחון, עוצמה והמון קוליות, נותנים לה לשתות ויסקי. לא בטוח שזה מה […]

יין, טעם ודמוקרטיה

על יינות טבעיים ואבולוציה של טעם מהו יין טבעי? איך הוא שונה מכל יין אחר שאנחנו שותים היום? למה יש ריח ונראות מסויימים שגורמים לנו לחשוב כי מדובר ביין טוב ולמה ריח ונראות אחרים יוצרים רושם של יין פגום? הצטרפו אלינו לשיחה אינטימית על יין טעם ודמוקרטיה. מראשיתו בגאורגיה לפני 8000 שנה ועד ימי הזוהר […]