חגיגת קרואסונים לילית
טפטוף הגשם הסתווי על החלון העיר אתכם משינה מתוקה. עלים כתומים ממלאים את המדרכה, חלקם נסחפים עם מי הסיין. ניחוחות החמאה ממלאים את הרחוב. בקונדיטוריה האהובה עליכם ניצבים בויטרינה בשורות מסודרות אינספור קוראסונים, עננים אווריריים של בצק ממולאים בקרם שקדים, גבינה ובחלומות. ואתם? מאושרים שהצלחתם לקום מספיק מוקדם לפני שיגמרו… אם יש פנטזיית אוכל חוצת גבולות – היא חייבת להיות זו! לא בכדי הקרואסון הוא אחד המאפים המוכרים, האהובים והנמכרים ביותר בעולם. גם כשמוגש, כראוי, נטול כל מילוי הוא עוטף בתוכו פנטזיה על פריז החלומית, על הבניינים, האנשים ומשב הרוח הקריר.
בערב קסום למכורים בלבד תתנו קפיצה קטנה לפריז ותגשימו פנטזיה. לרגל פסטיבל "מסעדות פתוחות", השף קונדיטור דוד לאור, פותח את שערי המאפייה הקסומה שלו בקסטל – after hours! כשהרחוב שומם והשמיים נזרעים בכוכבים – בפנים רק מתחילה המסיבה האמיתית. עגלות עמוסת קרואסונים טריים בכל מילוי שתוכלו להעלות על דעתכם, יחכו רק לכם שתטעמו ותתמכרו. פשוט גשו וקחו, בלי חשבון. תוכלו גם להציץ על צוות המטבח בעודו טורח על מאפים אלוהיים שיצטרפו עוד רגע למסיבה. את האווירה נחמם עם פופ צרפתי מקפיץ ואם זה לא יספיק לכם, גרגרנים שכמותכם, תוכלו לרכוש ממגוון הפטיפורים ומוצרי הפרמיום שמכינים במקום.
* שתייה ע"פ בחירתכם מהתפריט, בתוספת תשלום במקום
קרדיט לצילום: נמרוד גנישר