קזינו דה פריז | Shaken, not stirred

ערב קוקטיילים בהשראת תקופת המנדט

בשנות ה-30 של המאה הקודמת היה הקזינו המפואר בשוק הגרוזיני מקום מפגש סוער. קצינים בריטים שלגמו וויסקי וג'ין כמו מים ומאדאמז מגונדרות לבושות משי בוהק, מעשנות סיגריה עם פומית. הם התלבשו הכי טוב, ידעו הכי טוב איזה משקה להזמין ומי המשורר הנכון לקרוא. היום, המרצפות המצוירות ופאר העבר נשכחו אבל קזינו דה פריז הוא עדיין מוקד עלייה לרגל לאמנים ואנשי רוח, מוזיקאים, תלמידי אמנות ותל אביבים שחולמים על אוויר הרים צלול כיין, כולם באים לשאוב אווירה והשראה על כוסית קוקטייל עם דגים מלוחים בצד.

מאה שנה אחרי, במיוחד עבור פסטיבל "מסעדות פתוחות", קזינו דה פריז חוזר ללילה אחד לימי העבר האלגנטיים ולובש את מדי מועדון הקצינים שלו לערב קוקטיילים נוטף סטייל. הקירות, הריהוט, הבר ואפילו צוות המקום יעטו על עצמם תפאורה ותלבושות ברוח התקופה וגם אתם – מתבקשים לזנוח את הטי-שירט והסניקרס ולהתגנדר כיאה לליידיז וג'נטלמנים בשנות ה-30. על האווירה יופקדו מוזיקה חיה ותקליטן ובתפריט – קוקטיילים חגיגיים.
אז היכנסו למכונת הזמן שלנו ובואו לערב משוקשק, לא מעורבב…

*מחיר הכרטיס כולל את קוקטייל המנדט ונשנושים

*האירוע מתקיים בין השעות 20:00-00:00. מוזמנים להגיע מתי שתרצו….

קרדיט לצילום: שי דרור, קזינו דה פריז

אודות המקום

הקזינו הוא סנונית הברים הראשונה שנפתחה בתוך שוק מחנה יהודה, בחצר של השוק הגרוזיני. בר הטפאס והאוכל בבעלות שאנן סטריט ואלי מזרחי, לשעבר יו"ר ועד סוחרי השוק, נפתח על חורבות קזינו דה פריז הידוע לשמצה מימי המנדט והפך במהרה למקום הכי נכון בעיר שמפגיש בין אמנים לבסטיונרים, תיירים לירושלמים, צעירים ומבוגרים. בתפריט תמצאו מגוון בירות מקומיות יין וקוקטיילים מדליקים לצד מנות קטנות מהשוק הסמוך ובהשראתו.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מתחממים עם גלידה קרה

סדנא להכנת גלידות גם באמצע נובמבר, בהרים הקרירים של ירושלים, אין פינוק טוב יותר מגלידה מעולה באמת. כזאת שמחממת את הלב ושאי אפשר להפסיק לאכול. השף לירן אילון פותח עבורכם את מעבדת הקסמים שלו ב- Cookie Cream בשוק מחנה יהודה ומארח אתכם לסדנא מעשית. בסדנא תלמדו איך מכינים גלידה, החל בשלב בחירת חומרי הגלם, דרך […]

טעימה לקראת שבת

סיור ברחוב היהודי  בשכונות החרדיות בירושלים מוגשים מיני תבשילים, ומזונות מיוחדים לקראת שבת המלכה. השבת הירושלמית מתחילה להתבשל כבר ביום רביעי. במהלך סיור זה נבקר באתרי אוכל יוצאי דופן בירושלים של החרדים. נטעם ממגוון המאכלים שבושלו במטבח המזרח אירופאי: נלמד מה בין קוגל לקיגל? ממה עשוי גפילטע פיש באירופה? ומדוע בארץ הוא שונה? מה יש […]

מספרד לירושלים

שישי של טאפסים ואלכוהול בלב השוק  שימו את כל מה שאתם חייבים להספיק בצד, שכחו מכל מה שמטריד אתכם ובין הקניות לבישולים לשבת תנו קפיצה קצרה לספרד. השף Juanjo Perles זוכה תחרות השף המבטיח של ספרד לשנת 2017 והשפים מהאטליה של טלי פרידמן בשוק מחנה יהודה, מזמינים אתכם להפסקת טאפסים בבר השכנה. בבוקר מוקדם יאספו […]