5 מנות השף הנבחרות של ירושלים

Bitemojo

אפליקציית הטעימות הקולינריות bitemojo מזמינה אתכם לחוויה קולינרית מיוחדת ומוגבלת במסגרת פסטיבל מסעדות פתוחות: האפשרות לטעום בחבילה אחת, במחיר מיוחד, את מטבחי השף המובחרים של ירושלים. סיור הטעימות יתבצע על ידכם בניווט עצמאי בעזרת אפליקציה חדשנית בטלפון החכם שלכם.

Best bites הן מנות שנבחרו במיוחד על ידי השפים עצמם ומייצגות את האוכל העילי של ירושלים בצורה חווייתית, חדשנית ומקורית.

החבילה תוצע במהלך הפסטיבל בשתי מהדורות מיוחדות ומוגבלת ל-300 חבילות סה״כ.

עלות: 250 ₪ לאדם עבור 5 טעימות בחבילה הכללית / 220 ₪ לאדם עבור 4 טעימות בחבילה הכשרה.

אפשר לנצל את שוברי Best Bites במשך שלושת ימי הפעילות כמפורט. (סדר המסלולים הם בגדר המלצה. אין מבחינת המשתתפים שום הכרח לקיים את הסיור לפי סדר זה.)

שעות הפעילות:

14.11 יום שלישי בין השעות 18:00 ל-21:00

15.11 יום רביעי בין השעות 18:00 ל-21:00

16.11 יום חמישי בין השעות 18:00 ל-21:00

*מסעדת הסדנא, נפתחת החל משעה 18:30

 

החבילה הכללית

  • מסעדת אדום של השף אלרן בוזגלו, תגיש מחבת חלקי פנים.
  • מסעדת הסדנא מקבוצת מחניודה, של השף אסף גרניט תגיש פולנטה – פורטובלו גריל, אספרגוס, פרמז’ן ושמן כמהין או שרימפס בייקון – גבינת חלפיניו, סלסת עגבניות שרופות וקריספי טורטייה.
  • מסעדת סאטייה של השף אילן גרוסי תגיש ביסק סרטנים במרטיני עם יקיטורי שרימפס או אסאדו מפורק ברביקיו יפני על מצע פירה חמאה ופרמז׳ן.
  • מסעדת אנג׳ליקה של השף מרכוס גרשוביץ תגיש שווארמה דג ים עם טחינת אספרסו ולימון כבוש מוגשת בטאקו ביתי (מנה כשרה).
  • מסעדת 1868 של השף יענק׳לה תורג׳מן תגיש מיני פיתה במילוי פילה בקר, בצל מקורמל, תבליני הבית ומיונז חלמונים או מוס שוקולד ופסיפלורה בארבעה מרקמים (מנה כשרה).

עלות החבילה הכללית: 250 ש״ח והיא כוללת 5 טעימות

 

החבילה הכשרה

  • מסעדת Anna של השף מושיקו גמליאל תגיש פוקצ׳ה גבינות צאן וקמפארי תפוזים או קולורבי צלוי ופסטיס לימוני (מנה כשרה).
  • מסעדת המוציא של השף אבי לוי תגיש פסטייה עוף שקדים וזעפרן או בולט – קציצות אלג׳יראיות עם פרוסות כרוב ובצל מאודים (מנה כשרה).
  • מסעדת אנג׳ליקה של השף מרכוס גרשוביץ תגיש שווארמה דג ים עם טחינת אספרסו ולימון כבוש מוגשת בטאקו ביתי (מנה כשרה).
  • מסעדת 1868 של השף יענק׳לה תורג׳מן תגיש מיני פיתה במילוי פילה בקר, בצל מקורמל, תבליני הבית ומיונז חלמונים או מוס שוקולד ופסיפלורה בארבעה מרקמים (מנה כשרה).

עלות החבילה הכשרה: 220 ש״ח והיא כוללת 4 טעימות

חשוב לדעת:

  • לבעלי רגישויות למזון הקיים בסיור – בחלק מהמקומות תוכלו לקבל תחליף, אולם איננו מתחייבים לכך.
  • יש לקחת בחשבון כי בשעות העומס תתבקשו להמתין מספר דקות או תופנו לשבת על הבר על בסיס מקום פנוי.
  • הטעימות זמינות למימוש בתקופת הפסטיבל בלבד.

אודות המקום

אפליקציית הטעימות הקולינריות bitemojo, מיזם חדשני ישראלי, היא האפליקציה הראשונה בעולם המאפשרת להכיר מקום דרך מפגש עם האוכל המקומי המשובח שלו ונקודות עניין. באמצעות האפליקציה, אתם מוזמנים לצאת לחוויה קולינרית עצמאית, בזמן ובקצב שלכם, תוך שאתם נהנים מניווט נוח וידידותי, סדרה של טעימות איכותיות שנבחרו ונרכשו עבורכם ממיטב המטבח המקומי, ונקודות עניין לא שגרתיות המעניקות ומחזקות את החיבור עם המקום. האפליקציה פועלת כיום בירושלים, תל אביב, ברצלונה, רומא וברלין.

יש להוריד את האפליקציה למכשירכם, היא זמינה ללא תשלום בחנויות גוגל פליי ואפ סטור.

להורדת האפליקציה למכשיר אפל הקלק כאן   iOS

להורדת האפליקציה למכשירי אנדרואיד הקלק כאן     Android

לבירורים ושאלות נוספות לגבי האפליקציה, ניתן לפנות לשירות לקוחות בייטמוג'ו:  076-5398000

לאחר הורדת האפליקציה יש לפתוח משתמש חדש באפליקציה (במידה ואין חשבון קיים) עם אותו מייל איתו בצעתם את ההזמנה כאן באתר.

החבילה שרכשתם תופיע תחת ״הסיורים שלי״ בחשבון שלכם באפליקציה, 48 שעות לפני מועד המימוש.

Facebook https://bitemojo.com/

 

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

באסטה ליום אחד

יוגורט דנונה של שטראוס חברו אלינו לפרוייקט "באסטה ליום אחד" בו הזמנו גולשים להכין ולשלוח אלינו מנת שוק קלילה עם יוגורט דנונה של שטראוס. מתוך עשרות המשתתפים בחרנו שולשה זוכים שיגישו את המנה שלהם בבאסטה בשוק "מחנה יהודה" במהלך ימי הפסטיבל. ימים שלישי-חמישי, 14-16/11 החל מהשעה 10:00 ועד גמר המלאי… המנות במחיר סמלי של 10 […]

ארוחה בצבעים – כרומטיקה של חוש הטעם

השף נדב מלין מקייטרינג לואיזה – בוגר לימודי מדעי הגסטרונומיה באיטליה ובספרד –  מזמין אתכם לארוחה מפתיעה ומתעתעת בת שבע מנות, בה כל מנה היא צבע אחד בלבד. "לאכול עם העיניים" זה לא סתם ביטוי – בארוחה רגילה צבעוניות המנה שמוגשת לנו היא הדבר הראשון שאנחנו תופשים וששולח לנו שלל רמזים אל עומק התודעה לגבי […]

חדשנות בקולינריה וקמעונאות

ההשתתפות ללא תשלום בהרשמה מראש כאן באתר  האירוע יתקיים בJVP – רובע המדיה – דרך חברון 24 דוברים ראשיים: שרון סיטון – מנהלת התוכן של Chip & Seeds כנס הפודטק הגדול בעולם (מילנו) ליסה טימר – מנכ"ל Clafoutis, ניהול וייצוג שפים מכוכבי מישלן (אמסטרדם) שף רוד ווננברג – שף כוכב מישלן לשעבר ויועץ קולינרי (אמסטרדם) מיכל […]