5 מנות השף הנבחרות של ירושלים

Bitemojo

אפליקציית הטעימות הקולינריות bitemojo מזמינה אתכם לחוויה קולינרית מיוחדת ומוגבלת במסגרת פסטיבל מסעדות פתוחות: האפשרות לטעום בחבילה אחת, במחיר מיוחד, את מטבחי השף המובחרים של ירושלים. סיור הטעימות יתבצע על ידכם בניווט עצמאי בעזרת אפליקציה חדשנית בטלפון החכם שלכם.

Best bites הן מנות שנבחרו במיוחד על ידי השפים עצמם ומייצגות את האוכל העילי של ירושלים בצורה חווייתית, חדשנית ומקורית.

החבילה תוצע במהלך הפסטיבל בשתי מהדורות מיוחדות ומוגבלת ל-300 חבילות סה״כ.

עלות: 250 ₪ לאדם עבור 5 טעימות בחבילה הכללית / 220 ₪ לאדם עבור 4 טעימות בחבילה הכשרה.

אפשר לנצל את שוברי Best Bites במשך שלושת ימי הפעילות כמפורט. (סדר המסלולים הם בגדר המלצה. אין מבחינת המשתתפים שום הכרח לקיים את הסיור לפי סדר זה.)

שעות הפעילות:

14.11 יום שלישי בין השעות 18:00 ל-21:00

15.11 יום רביעי בין השעות 18:00 ל-21:00

16.11 יום חמישי בין השעות 18:00 ל-21:00

*מסעדת הסדנא, נפתחת החל משעה 18:30

 

החבילה הכללית

  • מסעדת אדום של השף אלרן בוזגלו, תגיש מחבת חלקי פנים.
  • מסעדת הסדנא מקבוצת מחניודה, של השף אסף גרניט תגיש פולנטה – פורטובלו גריל, אספרגוס, פרמז’ן ושמן כמהין או שרימפס בייקון – גבינת חלפיניו, סלסת עגבניות שרופות וקריספי טורטייה.
  • מסעדת סאטייה של השף אילן גרוסי תגיש ביסק סרטנים במרטיני עם יקיטורי שרימפס או אסאדו מפורק ברביקיו יפני על מצע פירה חמאה ופרמז׳ן.
  • מסעדת אנג׳ליקה של השף מרכוס גרשוביץ תגיש שווארמה דג ים עם טחינת אספרסו ולימון כבוש מוגשת בטאקו ביתי (מנה כשרה).
  • מסעדת 1868 של השף יענק׳לה תורג׳מן תגיש מיני פיתה במילוי פילה בקר, בצל מקורמל, תבליני הבית ומיונז חלמונים או מוס שוקולד ופסיפלורה בארבעה מרקמים (מנה כשרה).

עלות החבילה הכללית: 250 ש״ח והיא כוללת 5 טעימות

 

החבילה הכשרה

  • מסעדת Anna של השף מושיקו גמליאל תגיש פוקצ׳ה גבינות צאן וקמפארי תפוזים או קולורבי צלוי ופסטיס לימוני (מנה כשרה).
  • מסעדת המוציא של השף אבי לוי תגיש פסטייה עוף שקדים וזעפרן או בולט – קציצות אלג׳יראיות עם פרוסות כרוב ובצל מאודים (מנה כשרה).
  • מסעדת אנג׳ליקה של השף מרכוס גרשוביץ תגיש שווארמה דג ים עם טחינת אספרסו ולימון כבוש מוגשת בטאקו ביתי (מנה כשרה).
  • מסעדת 1868 של השף יענק׳לה תורג׳מן תגיש מיני פיתה במילוי פילה בקר, בצל מקורמל, תבליני הבית ומיונז חלמונים או מוס שוקולד ופסיפלורה בארבעה מרקמים (מנה כשרה).

עלות החבילה הכשרה: 220 ש״ח והיא כוללת 4 טעימות

חשוב לדעת:

  • לבעלי רגישויות למזון הקיים בסיור – בחלק מהמקומות תוכלו לקבל תחליף, אולם איננו מתחייבים לכך.
  • יש לקחת בחשבון כי בשעות העומס תתבקשו להמתין מספר דקות או תופנו לשבת על הבר על בסיס מקום פנוי.
  • הטעימות זמינות למימוש בתקופת הפסטיבל בלבד.

אודות המקום

אפליקציית הטעימות הקולינריות bitemojo, מיזם חדשני ישראלי, היא האפליקציה הראשונה בעולם המאפשרת להכיר מקום דרך מפגש עם האוכל המקומי המשובח שלו ונקודות עניין. באמצעות האפליקציה, אתם מוזמנים לצאת לחוויה קולינרית עצמאית, בזמן ובקצב שלכם, תוך שאתם נהנים מניווט נוח וידידותי, סדרה של טעימות איכותיות שנבחרו ונרכשו עבורכם ממיטב המטבח המקומי, ונקודות עניין לא שגרתיות המעניקות ומחזקות את החיבור עם המקום. האפליקציה פועלת כיום בירושלים, תל אביב, ברצלונה, רומא וברלין.

יש להוריד את האפליקציה למכשירכם, היא זמינה ללא תשלום בחנויות גוגל פליי ואפ סטור.

להורדת האפליקציה למכשיר אפל הקלק כאן   iOS

להורדת האפליקציה למכשירי אנדרואיד הקלק כאן     Android

לבירורים ושאלות נוספות לגבי האפליקציה, ניתן לפנות לשירות לקוחות בייטמוג'ו:  076-5398000

לאחר הורדת האפליקציה יש לפתוח משתמש חדש באפליקציה (במידה ואין חשבון קיים) עם אותו מייל איתו בצעתם את ההזמנה כאן באתר.

החבילה שרכשתם תופיע תחת ״הסיורים שלי״ בחשבון שלכם באפליקציה, 48 שעות לפני מועד המימוש.

Facebook https://bitemojo.com/

 

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

סיפורי אוכל בעיר העתיקה

בין חומות העיר העתיקה בירושלים מסתתרת לה בענווה ובצניעות תרבות קולינרית ענפה וטעימה במיוחד. בסיור זה נחשוף את סיפורי האוכל של העיר העתיקה. נבקר בחומוסיות המבצבצות מבין חנויות המזכרות ודוכני המיץ המערביים, שם ננגב חומוס שנטחן זה עתה למחית ריחנית נהדרת עם פיתה שמיימית ונטעם מערמה מהבילה של מקלובה אסלית, בה כל גרגר אורז נוצץ […]

מתחממים עם גלידה קרה – סדנא להכנת גלידות

גם באמצע נובמבר, בהרים הקרירים של ירושלים, אין פינוק טוב יותר מגלידה מעולה באמת. כזאת שמחממת את הלב ושאי אפשר להפסיק לאכול. השף לירן אילון פותח עבורכם את מעבדת הקסמים שלו ב- Cookie Cream בשוק מחנה יהודה ומארח אתכם לסדנא מעשית. בסדנא תלמדו איך מכינים גלידה, החל בשלב בחירת חומרי הגלם, דרך הכרת טעמים והתנסות […]

שכנות אופות

סדנת אפייה מעשית של מאפים מיוחדים מהמטבח הערבי אם יש משהו שמחבר בין תרבויות, חוצה חילוקי דעות ומקרב לבבות, זה אוכל. וכזו בדיוק סדנת ההתנסות האינטימית של הקונדיטורית אליה ברנס מעין חמד והבשלנית כיפאיה ברהום מעין רפא. השתיים הכירו כשילדיה של אליה היו בגן החובה בו עבדה כיפאיה. החברות שצמחה בין השתיים והעניין המשותף באפייה […]