מצטערים, כנראה שמשהו השתבש :(
I can help you find the page you want to see, just help me with a few clicks please.
אנחנו ממליציםעבור לדף הבית page or simply search what you want to see below
אולי גם זה יעניין אותך
לכל הפעילויותארוחה בשני צבעים: אור נרות בלבד עוטף את החלל הבר האינטימי, האורחים – לבושים בשחור ואדום – מתיישבים במקומותיהם ועל השולחן עולות בזו אחר זו המנות. שבע במספר. פתיחים, ראשונות, עיקריות וכולן באדום ושחור. צבעים מלאי תאווה, מסתורין ורומטיקה שמושכים להריח, טעום, לחוש ולהתמסר.
מה ואיך נאכל בעתיד? ומה טומן בחובו הצעד הבא של האכילה?
מעצבים, שפים ומדעני מזון נפגשים בערב קולינארי -טכנולוגי אחד שכולו חיבור בין פוד-טק, קולינריה, מיצגים אכילים והסטארט-אפים, שעתידים להשפיע על החיים של כולנו.
ריצ'רד הארט (Tartine, Hart Bageri – Noma) ואנומראל עוגן ("אופה הכפר", "בישולים") מתארחים במאפיית שוואר הפועלת כבר 400 שנים בעיר העתיקה בירושלים, למפגש על לחם, תרבויות ומסורות. בואו לטעום עם כל החושים.