ליד-ה | "תעשה לי מחניודה TO-GO"

אין עוררין על כך שקבוצת "מחניודה" הפכה כבר מזמן לאחד המותגים הירושלמים הכי מצליחים שיש. כזו שפרצה את גבולות עיר הקודש והמדינה וכבשה בסערה את העולם כולו. המסעדה, הנושאת את שמו של השוק, הייתה לאורך השנים למוקד לעלייה לרגל, מקום שעושה המון כבוד למטבח הירושלמי, שואב השראה מהשוק ומפיק מנות עכשוויות ומקוריות שהפכו כל אחת לקאלט בזכות עצמה.

לאחרונה, אחרי שפתחו מסעדות בלונדון ובפריז, חזרו אנשי קבוצת "מחניודה" למקורות ופתחו מעדנייה קטנה ומסקרנת ליד המסעדה המפורסמת – מעדניית "ליד-ה", בפרפראזה לשמו של בית הספר הירושלמי המפורסם שליד האוניברסיטה. זוהי קפסולה קסומה שמזקקת לתוכה את מהותו של שוק מחנה יהודה ושל המסעדה מתוכה נולדה. כאן תמצאו את המנות האגדיות של המסעדה שתוכלו לקחת הביתה, לצד תערובות התבלינים שנרקחות במיוחד עבורכם ואפילו ערכות הכנה בצירוף הסברים כדי שתוכלו להכין בעצמכם מנות "מחניודה" בבית.

במסגרת פסטיבל "מסעדות פתוחות" תוכלו להתפנק על שקית המיטב של המעדנייה. ברכישת שובר, תקבלו במקום שקית מעוצבת ובה: שקשוקית, טרשי, קאדה בוכרית (3 יח'), פולנטה, ראגו פטריות, פרמז'ן, שמן כמהין יחד עם מתכון לפולנטה המפורסמת וגם 2 בירות דווידקא להרטיב את הגרון ושובר 30% הנחה לקניה הבאה שלכם במעדניה ואנחנו חותמים שהולכת להיות אחת כזו!

השובר ניתן למימוש בימים ד'-ו' של הפסטיבל (14-16/11), בהתאם לשעות הפעילות של המעדנייה.

אודות המקום

זה היה עניין של זמן והנה זה קרה, בשקט בשקט נולדה לקבוצת "מחניודה" מעדנייה קטנה וחמודה - "ליד-ה" - והיא ממש פה ליד המחנה. בכל יום אפשר לקנות כאן ממבחר מוצרי המסעדה: פסטות מיוחדות, טחינה גולמית ברמות קלייה שונות, תערובות תבלינים של השפים הירושלמים, ממרחים וגבינות, מוצרי כמהין (וכמובן פטריות כמהין טריות בעונה), חלק מהיינות והבירות שלנו ואפילו בגדי שף. צוות המעדנייה יידע לעוץ עצה ולהתאים לכם את המנות שהכי יתאימו לארוחה שאתם רוצים לבשל וירכיבו לכם ערכות להכנה קלה ומהירה. שמעתי שמדברים שם גם על חוברת מתכונים שאפשר לקחת ובימי שישי תוכלו לקנות גם אוכל מוכן לסופ"ש.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

רכבת הטעימות בין מזרח ומערב

שיתוף פעולה ייחודי לימי הפסטיבל של סיטיפס הרכבת הקלה עם אפליקציית BiteMojo הנסיעה ברכבת מעולם לא הייתה טעימה כל כך! פסטיבל "מסעדות פתוחות" ואפליקציית הטעימות BiteMojo מסדרות לכם חווית טעימות מכל העולמות – משוק מחנה יהודה ועד לעיר העתיקה ושער שכם. אנחנו מאלה שאוהבים גם וגם וגם…אז במקום להתלבט מה הכי כדאי לטעום ואיפה הכי […]

ים של טעמים

קפה קדוש מארח ים של טעמים בואו לפתוח איתנו את הפסטיבל במצולות! קרן ואיציק קדוש, הזוג שעומד מאחורי הקונדיטוריה והמותג "קפה קדוש" מארחים ערב חווייתי וחד פעמי בהשראת הים – בלב ליבו של האקווריום החדש בירושלים! בשיתוף בית הספר אורט דן גורמה מתל אביב עם שף קונדיטור אורגד רואש. ביחד נצלול למצולות עולם הקונדיטוריה והמאפים: […]

איך מבשלים אהבה?

שיחת יוצרות על אהבה, אוכל ויין ״זוגיות צריך לבשל על אש קטנה ולבחוש כל הזמן כמו ריבה, אחרת זה נשרף״ מתוך הרומן ״כותבת ומוחקת אהבה״ מאת ענת לב אדלר הסופרת והעיתונאית מחברת רבי המכר "כותבת ומוחקת אהבה" ו"נשים, יין ואהבה", ענת לב-אדלר, מגיעה לביתה העתיק של המשוררת ואומנית הריבות שושנה קרבסי, שבעין כרם, לשיחת נשים […]