Crave | רחובות על הצלחת – גורמה רחוב

שף טוד ארונס ושף יותם כהן

300

בשנים האחרונות הולך והופך אוכל הרחוב – הסטריט פוד – לכוכב העולה והבלתי מעורער של הקולינריה העולמית. מסעדות עילית מגישות מנות שעד לאחרונה היה ניתן למצוא רק בקרנות רחוב צדדיות ופודיז יוצאים למסעות חוצי יבשות במצוד אחר מנות רחוב שאף אחד עדיין לא טעם. 

שף טוד ארונס וסו שף יותם כהן ייקחו אתכם מסביב לעולם בשש מנות עם חוויות האוכל מהרחובות בהם גדלו וטיילו מכל קצוות תבל: מהרחובות המקסיקנים והקוראנים של לוס אנג'לס, ועד הרחובות העמוסים של האנוי.  

צאו איתם למסע אינטימי על חושי שיתחיל אחרי שעות הסגירה באפיטייזר וקוקטייל וימשיך בתפריט טעימות על הבר של קרייב, שם הם גם יכינו את המנות מול עיניכם. הם יסחפו אתכם איתם בריקוד של עשן ואש למסע המרתק של הפיכת אוכל רחוב למנות High End. כל המנות יוגשו בליווי מיטב יינות יקבי רמת הגולן להשלמת החוויה. 

פתיחה: אמוס בוש+ קוקטייל 

מנה ראשונה: מרק פו ויאטנמי, דג ים לבן, צ'יצ'רון, נודלס אלקליין תוצרת עצמית, בזיליקום תאילנדי, מנטה, כוסברה, ליים, צ'ילי, קצאבושי סלמון\ מוחמה טונה. 

מנה שנייה: קורן דאק- נקנקיית ברווז Boudin Style"" על מקל, מטוגנת במעטפת רכה של כוסמת ופולנטה, סלק כבוש קצוץ, חרדל. 

מנה שלישית: באן מי מפורק- פטה כבד מעשן, פניני אונגי, בטן טלה צלויה בסמבאל אולק, בגט טרי.  

מנה רביעית: "ווהאקן מולה באן"- לחי בקר מקסיקנית בבאן מאודה, בצל וצנונית כבושה, אבק פפיטס. 

מנה חמישית: צלעות טלה הודיות, מעטפת "בזאן", צ'אטני תמרינדי וראהיטת אגוזים.  

קינוח: ארוחת בוקר לילית- קפה הפוך: קרם גלידת וניל, גרניטה אספרסו, דונאט מזוגג במייפל ובייקון טלה.  

 כשר

שעות הפעילות: 23:00 – 2:00

אודות המקום

אחרי שבישל במסעדות הכי נחשבות בניו יורק ולוס אנג'לס, החליט השף האמריקאי טוד ארונס לנטוש העשייה במטבחים לא כשרים. מהלך שהביא אותו לעבוד במרתף היין הכשר הגדול בעולם ואף לבשל את ארוחת ליל הסדר בבית הלבן. לפני שנתיים עלה לישראל והשנה הגשים חלום נוסף כשפתח את קרייב. כשמה כן היא, קרייב מגישה מנות סטריט פוד עילאיות שמגרות את כל החושים. כאן, כשהסו-שף יותם כהן ("לבן" בסינמטק, "la belle maraichere" בפריז) לצידו, ארונס משתמש בטכניקות בישול מתקדמות באמצעותן הוא מנגיש אוכל עילי דרך אוכל הרחוב האהוב עליו.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

אש מכלה, אש בונה – מחווה למטבח של רמה

לפני שנה, יום אחד בלבד אחרי שאירחה סדנא של מסעדות פתוחות, נשרפה המסעדה "המטבח של רמה" כליל. רמה בן צבי ובני משפחתה חזו במקום שטיפחו במשך שנים עולה בלהבות. המוסד בן שני העשורים, שרכש לו חברים ואוהדים רבים, הלך ברגע. אך האש לא מחקה את רוח המקום. את ארוחת המחווה נקיים בליבה של המסעדה החדשה […]

מלכת המטבח האיטלקי – סדנת הכנת פסטות

כשחושבים על אוכל איטלקי חושבים על פסטה. יצירת הבצק בעלת אלף הפרצופים מעטרת תפריט של כל מסעדה איטלקית והיא המלכה של כל מטבח איטלקי. בסדנא המעשית בהובלת שף מסעדת Anna, נמרוד נורמן, תלמדו להכין בצק פסטה טרי בארבע צורות: רביולי ואניילוטי שעוטפים באהבה כל מילוי, פפרדלה רחבה וארוכה ופרפלה פרפרית. כך תהפוך אתכם המלכה הבלתי […]

החיים הם כמו קופסת שוקולדות

קרם פסיפלורה, מלח ים, סברס, ליצ'י ואפילו בזיליקום. שוקולד מריר, חלב ואפילו לבן. כשפורסט גאמפ הוציא לאוויר העולם את אחד הציטוטים הקולנועיים המפורסמים ביותר, אפילו הוא לא ידע שהאפשרויות הן כל כך רבות. כאלה הם הפרלינים של יער הקקאו של יערה קלמנוביץ', מלאי הפתעות שמשמחות את הבטן והלב. תמיד מתחדשים, מרגשים ומסקרנים. הצטרפו אל השוקולטיירית […]