טעימות יין ישראלי וטאפאסים

14.11

איפה מלון ממילא, המלך שלמה, ירושלים, ישראל

קובי בכראפי כוץ

מלון ממילא

סדנת טעימות יין ישראלי יין יכול לקחת אותך למסע. מסע בין המקומות, הסיפורים, הזמן והאנשים שבראו את הפלא הנוזלי. מסע בין טעמים ועומקים שונים, חיבורים מפתיעים ושילובים מרגשים. מסע מרגע ההתרגשות הראשון שלך כשהבנת שגילית לראשונה את האהוב עליך, דרך כל תגלית חדשה שהרגישה כמו הפעם הראשונה ועד למפגשים הקטנים שבין היין האהוב לביס מושלם […]

סדנת טעימות יין ישראלי

יין יכול לקחת אותך למסע. מסע בין המקומות, הסיפורים, הזמן והאנשים שבראו את הפלא הנוזלי. מסע בין טעמים ועומקים שונים, חיבורים מפתיעים ושילובים מרגשים. מסע מרגע ההתרגשות הראשון שלך כשהבנת שגילית לראשונה את האהוב עליך, דרך כל תגלית חדשה שהרגישה כמו הפעם הראשונה ועד למפגשים הקטנים שבין היין האהוב לביס מושלם שעושה לו כל כך טוב.

הצטרפו אלינו לאחר צהריים נינוח בו נצא למסע ברחבי הארץ מבלי לעזוב את בר המירור המרהיב של מלון ממילא.
מנהל תחום היין והסומלייה הראשי של מלון ממילא, אפי כוץ ייקח אותנו למסע טעימות יין קסום בעקבות יקבים ישראליים. נטעם חמישה יינות של יקבי בוטיק כשכל יין ילווה במנת טאפאס מותאמת למידותיו וטעמיו שיצור עבורנו במיוחד שף המלון קובי בכר (לשעבר מול ים). נדבר על אמנות התאמת היין למנה, על טעמים משלימים ומושלמים ועל הקסם שבזיווג מושלם בין לגימה לביס.

אודות המקום

ממוקם בלבה הפועם של העיר, בסמוך לאלרוב שדרות ממילא, אזור הקניות והבילויים התוסס ומול הנופים המרהיבים והמרגשים של חומות העיר העתיקה, מגדל דוד ושער יפו, ניצב מלון בוטיק יוקרה - מלון ממילא. מיקומו של מלון ממילא בירושלים משלב ישן וחדש באופן הרמוני, בנקודה המהווה מיזוג מושלם בין המורשת ההיסטורית והרוחנית העשירה של ירושלים לחיי העיר המודרניים השוקקים שלה. המלון עוצב בשיתוף עם האדריכל בעל המוניטין העולמי משה ספדי ומעצב העל פיירו ליסוני

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

סיפור אהבה מקסיקני

סדנת הכנת טאקוס ומפגש עם לואיס כרוז, לאה סטופר ויטי לוסון אם יצא לכם לנגוס בטורטיה, ללגום מרגריטה או לנגב גווקאמולי (וגם אם רק שמעתם ומעולם לא טעמתם) בטח תסכימו שאוכל מקסיקני זה אוכל שמח – מלא באופטימיות, צבעים, טעמים ואהבה. אוכל עם מורשת ארוכה שמגיעה עד לבני המאיה ויחד עם זאת מושפעת ממטבחים זרים […]

בחירת היינן

ארוחת ערב עם מאירם הראל, יינן יקב אמפורה  יין טוב הופך ארוחה טובה למושלמת. ביס ראשון של מנה הוא רגע של גילוי, הוא ממלא את כל הגוף בהפתעה נעימה שהופכת אותו לביס הטעים מכולם. מפגש מושלם של טעמים. על בסיסו של קסם המפגש הזה הוקם "פרימיטיבו"- בר היין המוביל בירושלים, איפה שהיין המובחר ביותר פוגש […]

אבירי השולחן האדום

ארוחת שחיתות לילית קרבות האבירים לא היו הדבר המפואר היחיד שהם היו ידועים בזכותו. כבר כנערים למדו האבירים המתחילים איך למזוג יין ואיך לחתוך בשר ושטקס הסעודה היה לא פחות חשוב מטקס הקרב. בסופו של יום ארוך ומפרך הם התכנסו סביב שולחן אחד עצום מימדים לארוחה מפוארת אך מחוספסת. בתפריט: בשר, בשר ועוד בשר. האווירה […]