בירתנו | סבא חורף

לאון שוורץ

60 ליחיד / 100 לזוג

לקראת בואו של החורף האירופאי הקר והקשוח, האירופאים נערכים נכונה, עם בירות מיוחדות שעוזרות להם לשרוד את הימים הקרים ולהישאר מאושרים. אבל עזבו אתכם מלנסוע לאירופה, מרכז הבירה הירושלמי הראשון, בירתנו, מביא את כל מה שטוב בחורף האירופאי עד אליכם. בואו למסע אל תוך הברים ההומים של באווריה, אל אלה האפלוליים של הכפרים השבדים או החמימים של צ'כיה – מבלי לעזוב את עיר הבירה.

במפגש נטעם בירות מתיישנות ובירות חדשות שבושלו במיוחד לעונת החורף ויחממו לכם את הנשמה. נשמע על מקורן של הבירות ועל הטעמים המיוחדים שלהם. וכדי לחמם גם את הבטן, נלווה את הטעימות בפונדו גבינות סמיך במיוחד.

 

אודות המקום

את "בירתנו", המרכז הראשון בירושלים העוסק בבישול בירה, הקימו הברומסטר והבעלים של הויסקי-בר האגדי "הגלן", לאון שוורץ ושמואל נאקי, מבשלני הבירה הביתיים המובילים בישראל במטרה לתת מענה למספר ההולך וגדל של בשלני הבירה הביתיים בעיר הבירה. כך במהרה, הפך "בירתנו", לליבו הפועם של קהילת חובבי ובשלני הבירה, בו הם מוצאים את ציוד הבישול המתקדם ביותר, יחד עם חומרי גלם איכותיים ובירות בוטיק ישראליות. סדנאות בישול הבירה הפופולריות של "בירתנו" הפכו לשם דבר ומזמנות יותר ויותר אוהבי בירה אמיתיים שמבקשים להתמקצע בבישול של המשקה האהוב.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

משווארמה לקרפצ'יו

ההרצאה ללא תשלום ברישום מראש כאן באתר התיישבתם במסעדה שכולם מדברים עליה, הזמנתם את המנות שהמבקרים הכי חשובים המליצו עליהן, המנות מתחילות להגיע לשולחן, הן יפות, מגרות ומפתות במיוחד. אז מה אתם עושים עכשיו? מתנפלים עליהן או שולפים את הטלפון החכם ומחפשים את הזווית המחמיאה ביותר לקרפצ'יו שלכם? בשנים האחרונות, עלה מעמדם של הפודיז – […]

6000 שנים של לחם

עלייתו, נפילתו ולידתו מחדש של המאכל המזין ביותר שיצרה האנושות אי פעם. לחם הוא המזון הבסיסי, המהותי ביותר שאנחנו אוכלים. מקורו, ככל כנראה, ממש כאן באזורנו לפני כעשרת אלפים שנה. מאז ובמשך אלפי שנים, כל התפתחות בגידול דגנים, טחינת קמח, עשיית בצק ואפייה, שיפרה את איכותו התזונתית, את השפעתו על הבריאות ואת טעמו. בסוף המאה […]

ארוחת ערב און דה רוקס

כשג'ורג' ברנארד שואו כינה את הויסקי "קרן שמש נוזלית" הוא כנראה דיבר על הרגע שבו לגימה קסומה של סינגל מאלט מחליקה בגרון וממלאת את הגוף כולו בחמימות מרגשת. יש כל כך הרבה סוגים של ויסקי וכל כך הרבה אופנים לגשת אליו ולמקסם את החוויה החד פעמית הזאת של שתיית ויסקי. בסדנת שתייה שתלווה בארוחת בשרים […]