Cookie Cream | מתחממים עם גלידה קרה

לירן אילון

סדנא להכנת גלידות

גם באמצע נובמבר, בהרים הקרירים של ירושלים, אין פינוק טוב יותר מגלידה מעולה באמת. כזאת שמחממת את הלב ושאי אפשר להפסיק לאכול. השף לירן אילון פותח עבורכם את מעבדת הקסמים שלו ב- Cookie Cream בשוק מחנה יהודה ומארח אתכם לסדנא מעשית. בסדנא תלמדו איך מכינים גלידה, החל בשלב בחירת חומרי הגלם, דרך הכרת טעמים והתנסות בעיצובים שונים ועד הביס המושלם של גלידה קרה בין שתי עוגיות נימוחות. לא התחממתם מספיק? נפנק אתכם גם בעוגיות תוצרת המקום וקפה או שוקו חם לדרך.

משך הפעילות כשעה.

*כל משתתף מחוייב בכרטיס (הורה/ילד).

צילומים: אתי נמיר ותומר פולטין

 

אודות המקום

גלידריית השף Cookie Cream שנפתחה לפני שנתיים בשוק מחנה יהודה, הצליחה לפצח את הסוד לקינוח הגלידה המושלם – גלידה משובחת הזוכה לחיבוק של שתי עוגיות מענגות. הגלידה מיוצרת ממיטב חומרי הגלם המיובאים מאיטליה ובין שלל הטעמים תוכלו למצוא גם גלידות טבעוניות. אחרי שתבחרו את טעם הגלידה המועדפת, יחכה לכם אתגר נוסף והוא בחירת העוגיות מהמגוון הנאפה במקום. מסוג האתגרים שכל אחד ישמח לקחת על עצמו בכל עת...  

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

איך מבשלים אהבה?

שיחת יוצרות על אהבה, אוכל ויין ״זוגיות צריך לבשל על אש קטנה ולבחוש כל הזמן כמו ריבה, אחרת זה נשרף״ מתוך הרומן ״כותבת ומוחקת אהבה״ מאת ענת לב אדלר הסופרת והעיתונאית מחברת רבי המכר "כותבת ומוחקת אהבה" ו"נשים, יין ואהבה", ענת לב-אדלר, מגיעה לביתה העתיק של המשוררת ואומנית הריבות שושנה קרבסי, שבעין כרם, לשיחת נשים […]

תאווה לעיניים

במפגש חד פעמי יספרו קרן בר-גיל ושלושה שפים על חיבור בין אוכל ואומנות . קרן בר- גיל, אוצרת אומנות, השיקה בקיץ את ספרה "מדיה מעורבת" , הנראה תחילה כספר מתכונים רגיל אך במבט שני מתגלה שלא כל האוכל ניתן לאכילה וחלק מהמתכונים הם למעשה יצירות אומנות. בספר תמצאו אושיות קולינריות בולטות כגון ניר צוק, ננה […]

מספרד לירושלים

שישי של טאפסים ואלכוהול בלב השוק  שימו את כל מה שאתם חייבים להספיק בצד, שכחו מכל מה שמטריד אתכם ובין הקניות לבישולים לשבת תנו קפיצה קצרה לספרד. השף Juanjo Perles זוכה תחרות השף המבטיח של ספרד לשנת 2017 והשפים מהאטליה של טלי פרידמן בשוק מחנה יהודה, מזמינים אתכם להפסקת טאפסים בבר השכנה. בבוקר מוקדם יאספו […]