Cookie Cream | מתחממים עם גלידה קרה

לירן אילון

סדנא להכנת גלידות

גם באמצע נובמבר, בהרים הקרירים של ירושלים, אין פינוק טוב יותר מגלידה מעולה באמת. כזאת שמחממת את הלב ושאי אפשר להפסיק לאכול. השף לירן אילון פותח עבורכם את מעבדת הקסמים שלו ב- Cookie Cream בשוק מחנה יהודה ומארח אתכם לסדנא מעשית. בסדנא תלמדו איך מכינים גלידה, החל בשלב בחירת חומרי הגלם, דרך הכרת טעמים והתנסות בעיצובים שונים ועד הביס המושלם של גלידה קרה בין שתי עוגיות נימוחות. לא התחממתם מספיק? נפנק אתכם גם בעוגיות תוצרת המקום וקפה או שוקו חם לדרך.

משך הפעילות כשעה.

*כל משתתף מחוייב בכרטיס (הורה/ילד).

צילומים: אתי נמיר ותומר פולטין

 

אודות המקום

גלידריית השף Cookie Cream שנפתחה לפני שנתיים בשוק מחנה יהודה, הצליחה לפצח את הסוד לקינוח הגלידה המושלם – גלידה משובחת הזוכה לחיבוק של שתי עוגיות מענגות. הגלידה מיוצרת ממיטב חומרי הגלם המיובאים מאיטליה ובין שלל הטעמים תוכלו למצוא גם גלידות טבעוניות. אחרי שתבחרו את טעם הגלידה המועדפת, יחכה לכם אתגר נוסף והוא בחירת העוגיות מהמגוון הנאפה במקום. מסוג האתגרים שכל אחד ישמח לקחת על עצמו בכל עת...  

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

"תעשה לי מחניודה TO-GO"

אין עוררין על כך שקבוצת "מחניודה" הפכה כבר מזמן לאחד המותגים הירושלמים הכי מצליחים שיש. כזו שפרצה את גבולות עיר הקודש והמדינה וכבשה בסערה את העולם כולו. המסעדה, הנושאת את שמו של השוק, הייתה לאורך השנים למוקד לעלייה לרגל, מקום שעושה המון כבוד למטבח הירושלמי, שואב השראה מהשוק ומפיק מנות עכשוויות ומקוריות שהפכו כל אחת […]

מהמטבח של אמא למסעדת שף

בכל יום, מוקדם בבוקר, מגיעה אמו של השף זכאי חוג'ה למסעדה שלו ברחוב אגריפס, "ג'קו סטריט". קוצצת, מגלגלת ומכינה מטעמים טריפוליטאים עם טאצ'ים יחודיים משלה שישתלבו בתפריט העילי של אחת המסעדות הנחשבות בירושלים. אוכל תמיד היה חלק משמעותי בבית משפחת חוג'ה – כל יום אוכל טרי ושונה ובימי שישי חגיגה של מוזיקה ובישולים. אבל רק […]

סיפור אהבה מקסיקני

סדנת הכנת טאקוס ומפגש עם לואיס כרוז, לאה סטופר ויטי לוסון אם יצא לכם לנגוס בטורטיה, ללגום מרגריטה או לנגב גווקאמולי (וגם אם רק שמעתם ומעולם לא טעמתם) בטח תסכימו שאוכל מקסיקני זה אוכל שמח – מלא באופטימיות, צבעים, טעמים ואהבה. אוכל עם מורשת ארוכה שמגיעה עד לבני המאיה ויחד עם זאת מושפעת ממטבחים זרים […]