Cookie Cream | מתחממים עם גלידה קרה – סדנא להכנת גלידות

לירן אילון

80

גם באמצע נובמבר, בהרים הקרירים של ירושלים, אין פינוק טוב יותר מגלידה מעולה באמת. כזאת שמחממת את הלב ושאי אפשר להפסיק לאכול. השף לירן אילון פותח עבורכם את מעבדת הקסמים שלו ב- Cookie Cream בשוק מחנה יהודה ומארח אתכם לסדנא מעשית. בסדנא תלמדו איך מכינים גלידה, החל בשלב בחירת חומרי הגלם, דרך הכרת טעמים והתנסות בעיצובים שונים ועד הביס המושלם של גלידה קרה בין שתי עוגיות נימוחות. לא התחממתם מספיק? נפנק אתכם גם בעוגיות תוצרת המקום וקפה או שוקו חם לדרך.

כשר צמחוני מתאים לילדים מגיל 6

משך הפעילות כשעה.

צילומים: אתי נמיר ותומר פולטין

 

אודות המקום

גלידריית השף Cookie Cream שנפתחה השנה בשוק מחנה יהודה, הצליחה לפצח את הסוד לקינוח הגלידה המושלם – גלידה משובחת הזוכה לחיבוק של שתי עוגיות מענגות. הגלידה מיוצרת ממיטב חומרי הגלם המיובאים מאיטליה ובין שלל הטעמים תוכלו למצוא גם גלידות טבעוניות. אחרי שתבחרו את טעם הגלידה המועדפת, יחכה לכם אתגר נוסף והוא בחירת העוגיות מהמגוון הנאפה במקום. מסוג האתגרים שכל אחד ישמח לקחת על עצמו בכל עת...

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

שוק עם שיק – חווית האירוח של יודל'ה

איך יוצרים חווית אירוח בלתי נשכחת? איך מכניסים את שמחת החיים של השוק לתוך מטבח מודרני? איך הופכים ביקור במסעדה לבילוי נטול מניירות? ואיך מתגלגלות המנות האהובות עליכם מדוכני השוק אל הצלחת? השף אסף סרי ייקח אתכם לביקור בעולמו של בר האוכל השמח – "יודל'ה", אחיו הצעיר והבועט של "מחניודה". אחרי כוס קפה של בוקר, […]

"אם אין לחם, שיאכלו עוגות" – 50 שנה לקפה קדוש

אם יש שני דברים שגורמים לתל אביבים לקנא בירושלמים, אלה הערבים הקרירים וקפה קדוש. המוסד המשפחתי ממלא את רחוב שלומציון המלכה בריחות מתוקים ומראות מגרים כבר חצי מאה. מאז הוקם על ידי האב המייסד מאיר קדוש, עברו המושכות לפאוור קאפל הקולינרי של ירושלים – קרן ואיציק. הקדושים הם ירושלים וירושלים הם הקדושים. אין שף ירושלמי […]

עיר הבירה – סיור וטעימות במבשלת בירה הרצל

עולם הבירה הישראלי זוכה לעדנה בשנים האחרונות עם הקמתן של מבשלות מקומיות קטנות ומסקרנות המוציאות לאוויר העולם בירות בטעמים יחודיים ועם אמירה אמיתית. אחת הבולטות בהן היא המבשלה הירושלמית הראשונה – מבשלת "הרצל" שבתלפיות. מאור הלפמן, ההרצל של מבשלת "הרצל", ייקח אתכם למסע בפס הבישול של הבירות הכי מקוריות שתפגשו. החל מהיכרות עם חומרי הגלם, […]