מנות מהאגדות – "האריה שאהב תות"

16.11

צוות המטבח של חן קורן

טרמינל תרבות בתחנה הראשונה

שעת בישול לילדים בהשראת סיפורי ילדים קלאסיים "פעם היה אריה שאהב רק תות. לא בשר ולא גבינה, רק תות פשוט. לא דיסה ולא קקאו, רק תות הוא רצה, תות. לא לחם, לא ארז ולא ביצה, רק תות". מתוך הספר "האריה שאהב תות" מאת תרצה אתר סיפור הילדים הנפלא – "האריה שאהב תות" – על האריה […]

שעת בישול לילדים בהשראת סיפורי ילדים קלאסיים

"פעם היה אריה שאהב רק תות.
לא בשר ולא גבינה, רק תות פשוט.
לא דיסה ולא קקאו, רק תות הוא רצה,
תות. לא לחם, לא ארז ולא ביצה,
רק תות".
מתוך הספר "האריה שאהב תות" מאת תרצה אתר

סיפור הילדים הנפלא – "האריה שאהב תות" – על האריה העקשן שלמד שאמא תמיד צודקת, לפחות בכל הנוגע לאוכל, מככב כבר עשורים בין הקלאסיקות שכל הורה קורא כבר בעיניים עצומות וכל ילד יכול לדקלם בלי שום בעיה – והרי מתכון לספר טוב באמת, הוא סיפור על אוכל. כזה שההורים יזדהו איתו בקלות והילדים יסתקרנו.

במפגש, בהנחיית השפית חן קורן (בייק אוף) וצוות המטבח שלה, ניקח את הסקרנות הזאת צעד אחד קדימה ונבשל בהשראת הסיפורים שכולנו אוהבים. יחד עם הקטנטנים שלכם נערבב, נקציף ונכים קינוח תותים וקצפת שאפילו האריה יאהב! נדבר גם על תזונה נכונה ועל מסרים שנוכל כולנו ללמוד מתוך הסיפורים וכמובן גם לטעום את היצירות הקולינריות הראשונות של הילדים.

* האירוע יתקיים במתכונת של סבבים.
* מחיר כרטיס אחד להורה + ילד.
* עקב תנאי מזג האוויר האירוע עבר מבית הנסן לטרמינל תרבות במתחם התחנה ראשונה.

Contact Us

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מנות מהאגדות- "מרק דלעת"

מנות מהאגדות – שעת בישול לילדים בהשראת סיפורי ילדים קלאסיים "מרק דלעת, המרק הטעים ביותר שאפשר להעלות על הדעת, מתבשל כאן, בבקתה, על-ידי החתול שקלף את הפרי וגם פרס, ועל-ידי הסנאי, שבחש בסיר ובחש ובחש ובחש, ועל-ידי הברוז, שהביא מלחיה ובזק למרק לא הרבה מדי ולא מעט." מתוך הספר "מרק דלעת" מאת הלן קופר, נוסח […]

ארוחה מהלכת

בעקבות הספר "עין כרם – לטייל ולבשל"  כששומעים את שמה של עין כרם, מיד עולה תמונה בראש, כזאת שגורמת לדמיון להתעופף. עין כרם , כפר עירוני יפיפה, הבנוי מאבני ירושלים העתיקות וטובל כולו בירוק, צופן בחובו סיפורים ואוכל של פעם ומעורר את כל החושים. אך היופי של עין כרם טמון לא רק בקירות שלו, אלא […]

עיר הבירה

סיור וטעימות במבשלת בירה הרצל עולם הבירה הישראלי זוכה לעדנה בשנים האחרונות עם הקמתן של מבשלות מקומיות קטנות ומסקרנות המוציאות לאוויר העולם בירות בטעמים יחודיים ועם אמירה אמיתית. אחת הבולטות בהן היא המבשלה הירושלמית הראשונה – מבשלת "הרצל" שבתלפיות. מאור הלפמן, ההרצל של מבשלת "הרצל", ייקח אתכם למסע בפס הבישול של הבירות הכי מקוריות שתפגשו. […]