טועמים את הרחוב הירושלמי

15.11

איפה Bardak, בית יעקב, ירושלים, ישראל

פיצה ברדק

ערב של בירות ופיצות בהשראת שכונות ירושלים – סניף שוק מחנה יהודה כל ירושלמי ידע להעיד על השכונה שלו כשכונה הכי טובה. כל ירושלמי ידע לזהות מאיפה אתה בעיר. וזה לא מקרי – לשכונות כאן יש אופי. כולן ירושלמיות מאוד אבל כולן גם כל כך שונות וייחודיות. את הכבוד הראוי להן מקבלות כעת שכונות ירושלים […]

ערב של בירות ופיצות בהשראת שכונות ירושלים – סניף שוק מחנה יהודה

כל ירושלמי ידע להעיד על השכונה שלו כשכונה הכי טובה. כל ירושלמי ידע לזהות מאיפה אתה בעיר. וזה לא מקרי – לשכונות כאן יש אופי. כולן ירושלמיות מאוד אבל כולן גם כל כך שונות וייחודיות. את הכבוד הראוי להן מקבלות כעת שכונות ירושלים בתפריט הפיצות המשוגע של פיצה "ברדק" – פיצה לכל שכונה, לא פחות מ-25 סך הכל! פסטיבל "מסעדות פתוחות" לוקח אתכם לראשונה לסיור שיושב בול על חובבי הפיצה שאתם – סיור דרך הבטן. מבלי לקום מהכיסא ועם המון בירה מקומית שתעשה לפיצות מה ששלג עושה לירושלים: חגיגה!

הצטרפו אל איציק שפירא מבעלי בירה שפירא הירושלמית לערב של טעימות בירות בוטיק ישראליות משובחות ופיצות "מהשכונות" פרי מוחם הקודח של אנשי "ברדק". נטעם ג'מס פילס, עמק האלה טריפל, שפירא פייל אייל, שפירא חיטה, ג'מס 88 וגם רונן הבירה מכוערת (כן, כן). בין לבין נאכל פיצת רחביה, פיצת ארנונה, פיצת מחנה יהודה ואפילו קינוח סודי. את הערב ילווה שפירא בהסברים על ירושלים וסביבתה, על תעשיית הבירה המקומית ועל ההיסטוריה ותהליכי הייצור של הבירה. אם יישאר לכם טעם לעוד (ויישאר) תוכלו לרכוש בקבוקי בירה מיוחדים ופיצות משוגעות באמת.

קרדיט לצילום: שי דרור.

אודות המקום

"הברדק" – בירה יצירתית ופיצה מהחבית. אם יש זיווג מושלם, יין ויאנג אמיתי, אין ספק שמדובר בבירה ופיצה. החברים ב"ברדק" לקחו את החיבור המושלם הזה הכי רחוק שרק אפשר לחלום. במקום תמצאו כ-30 סוגי פיצות ייחודיות שנקראות על שמות שכונות ירושלמיות. הפיצות נאפות במקום לפי דרישה של כל לקוח ונעשות תוך הקפדה על איכות וטריות המוצרים. בנוסף תלגמו כאן כ-40 סוגי בירה מהחבית ומבקבוקים - בירות בוטיק ייחודיות לצד מותגים מוכרים. ולקינוח - אווירה ירושלמית שאין בשום מקום אחר - מוזיקה מקפיצה וצוות שעושה טוב על הנשמה.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

FIESTA – מסיבת חורף מקסיקנית

אף פיאסטה מקסיקנית אמיתית אינה שלמה בלי נהרות של מזקל שזורמים לכוסות כמו מים. למרות ההיכרות הטרייה יחסית של הישראלים עם המשקה הלאומי של מקסיקו, האינדיאנים שחיו במרכז מקסיקו גילו את הגרסא המוקדמת של המזקל כבר לפני כ-2,000 שנה. שלא כמו אחותו הקטנה והמפורסמת יותר, הטקילה, המיוצרת אך ורק מאגבה כחולה, את המזקל מכינים מכל […]

מנות מהאגדות- "אבא עושה בושות"

מנות מהאגדות – שעת בישול לילדים בהשראת סיפורי ילדים קלאסיים "עם הסכין הוא רק נגע יצא ציפוי של שוקולד על השוליים הוא לחץ מילוי מתוק משם קפץ, ואז לרוחב הוא חתכך וקרם ורוד עליו נשפך" מתוך הספר "אבא עושה בושות" מאת מאיר שלו סיפור הילדים המרגש – "אבא עושה בושות" – על אפרים שלמד להעריך […]

עזרא קדם מארח

מפגש אינטימי, סיור וטעימות לפני שהיה אינסטגרם, לפני שכולנו נהינו פודיז ולפני שהקולינריה השתלטה על כל תחומי חיינו – היה עזרא קדם. האיש שהכניס את הבישול הירושלמי לתוך מטבחי העילית והיה מהשפים הכוכבים הראשונים בפריים טיים שלנו, הפך לשם נרדף לקולינריה ישראלית חדשנית שאינה מתפשרת על שורשיה. לאחר 20 שנות פעילות במסעדת "ארקדיה", הקים קדם […]