פיצה ברדק | טועמים את הרחוב הירושלמי

ערב של בירות ופיצות בהשראת שכונות ירושלים – סניף שוק מחנה יהודה

כל ירושלמי ידע להעיד על השכונה שלו כשכונה הכי טובה. כל ירושלמי ידע לזהות מאיפה אתה בעיר. וזה לא מקרי – לשכונות כאן יש אופי. כולן ירושלמיות מאוד אבל כולן גם כל כך שונות וייחודיות. את הכבוד הראוי להן מקבלות כעת שכונות ירושלים בתפריט הפיצות המשוגע של פיצה "ברדק" – פיצה לכל שכונה, לא פחות מ-25 סך הכל! פסטיבל "מסעדות פתוחות" לוקח אתכם לראשונה לסיור שיושב בול על חובבי הפיצה שאתם – סיור דרך הבטן. מבלי לקום מהכיסא ועם המון בירה מקומית שתעשה לפיצות מה ששלג עושה לירושלים: חגיגה!

הצטרפו אל איציק שפירא מבעלי בירה שפירא הירושלמית לערב של טעימות בירות בוטיק ישראליות משובחות ופיצות "מהשכונות" פרי מוחם הקודח של אנשי "ברדק". נטעם ג'מס פילס, עמק האלה טריפל, שפירא פייל אייל, שפירא חיטה, ג'מס 88 וגם רונן הבירה מכוערת (כן, כן). בין לבין נאכל פיצת רחביה, פיצת ארנונה, פיצת מחנה יהודה ואפילו קינוח סודי. את הערב ילווה שפירא בהסברים על ירושלים וסביבתה, על תעשיית הבירה המקומית ועל ההיסטוריה ותהליכי הייצור של הבירה. אם יישאר לכם טעם לעוד (ויישאר) תוכלו לרכוש בקבוקי בירה מיוחדים ופיצות משוגעות באמת.

קרדיט לצילום: שי דרור.

אודות המקום

"הברדק" – בירה יצירתית ופיצה מהחבית. אם יש זיווג מושלם, יין ויאנג אמיתי, אין ספק שמדובר בבירה ופיצה. החברים ב"ברדק" לקחו את החיבור המושלם הזה הכי רחוק שרק אפשר לחלום. במקום תמצאו כ-30 סוגי פיצות ייחודיות שנקראות על שמות שכונות ירושלמיות. הפיצות נאפות במקום לפי דרישה של כל לקוח ונעשות תוך הקפדה על איכות וטריות המוצרים. בנוסף תלגמו כאן כ-40 סוגי בירה מהחבית ומבקבוקים - בירות בוטיק ייחודיות לצד מותגים מוכרים. ולקינוח - אווירה ירושלמית שאין בשום מקום אחר - מוזיקה מקפיצה וצוות שעושה טוב על הנשמה.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מנות מהאגדות – "האריה שאהב תות"

שעת בישול לילדים בהשראת סיפורי ילדים קלאסיים "פעם היה אריה שאהב רק תות. לא בשר ולא גבינה, רק תות פשוט. לא דיסה ולא קקאו, רק תות הוא רצה, תות. לא לחם, לא ארז ולא ביצה, רק תות". מתוך הספר "האריה שאהב תות" מאת תרצה אתר סיפור הילדים הנפלא – "האריה שאהב תות" – על האריה […]

מתנות מהטבע

סיור ליקוט בהרי ירושלים תארו לכם מסעדה עצומה בה מגוון המנות בלתי מוגבל. הכל חדש ומרגש, מפוצץ בטעם, מסקרן טרי ורענן. כל שעליכם לעשות הוא לגשת ולקחת… ככה התחלנו את חיינו על פני הכדור המופלא הזה. מלקטים עשבים ועלים ומגלים עוד ועוד טעמים ועוד ועוד קסם נסתר. הופכים את האוכל שלנו למעניין יותר, בריא יותר […]

ביסים טבעוניים

סיור בעקבות סצינת הטבעונות הירושלמית  רק לפני שנים אחדות חווה עולם הקולינריה רעידת אדמה עם עלייתה לסדר היום של התנועה הטבעונית. ההבנה כי אין מדובר בטרנד חולף, אלא באורח חיים ערכי ומשמעותי, הביאה יותר ויותר בתי אוכל – החל מבתי קפה שכונתיים וכלה במסעדות עילית נחשבות – לשלב מנות טבעוניות בתפריט. הדרישה להכיר בקהל הולך […]