JVP רובע המדיה | חדשנות בקולינריה וקמעונאות

ללא עלות

ההשתתפות ללא תשלום בהרשמה מראש כאן באתר
 האירוע יתקיים בJVP – רובע המדיה – דרך חברון 24
דוברים ראשיים:
שרון סיטון – מנהלת התוכן של Chip & Seeds כנס הפודטק הגדול בעולם (מילנו)
ליסה טימר – מנכ"ל Clafoutis, ניהול וייצוג שפים מכוכבי מישלן (אמסטרדם)
שף רוד ווננברג – שף כוכב מישלן לשעבר ויועץ קולינרי (אמסטרדם)
מיכל דריימן – שותפה בJVP וCFO
פאנל בנושא חדשנות בעולם הקמעונאות ותעשיית המזון, בשיתוף JVP Play, בהנחיית כתבת הטכנולגיה של ערוץ 12 מעין פרילוק ובהשתתפות:
  • איילת קראסו – מנכל"ית -"Genie" a "3D printer" – מדפסות תלת מימד לאוכל ביתי טעים ומהיר
  • יהודה אלרם – מנכ"ל –  eggXYt. החברה שמצילה יותר מ6 מיליארד אפרוחים בשנה ונבחרה לאחת מ100 החברות שישנו את העולם  החברה
  • מיכל לוי – מנכ"לית טבעול

שעות הפעילות: 10:00-13:00

אודות המקום

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

רחובות על הצלחת – גורמה רחוב

בשנים האחרונות הולך והופך אוכל הרחוב – הסטריט פוד – לכוכב העולה והבלתי מעורער של הקולינריה העולמית. מסעדות עילית מגישות מנות שעד לאחרונה היה ניתן למצוא רק בקרנות רחוב צדדיות ופודיז יוצאים למסעות חוצי יבשות במצוד אחר מנות רחוב שאף אחד עדיין לא טעם.  שף טוד ארונס וסו שף יותם כהן ייקחו אתכם מסביב לעולם […]

סוב (נ)סובה – פסטיבל איטריות סובה

איטריות הסובה קיבלו את שמן מהקמח ממנו עשויות – הכוסמת, אחד הגידולים המבוייתים הראשונים בהיסטוריה האנושית. האיטריות העתיקות בתרבות היפנית הן מנת חובה באירועים ביפן, כזאת שארוחה יפנית לא שלמה בלעדיהן.  הן נחשבות לבריאות וזולות כך שניתן למצוא אותן בדוכני רחוב קטנטנים, אך גם במסעדות יוקרה מובילות. האיטריות הדקיקות הן תוצאה של מלאכת מחשבת מורכבת. […]

משווארמה לקרפצ'יו

ההרצאה ללא תשלום ברישום מראש כאן באתר התיישבתם במסעדה שכולם מדברים עליה, הזמנתם את המנות שהמבקרים הכי חשובים המליצו עליהן, המנות מתחילות להגיע לשולחן, הן יפות, מגרות ומפתות במיוחד. אז מה אתם עושים עכשיו? מתנפלים עליהן או שולפים את הטלפון החכם ומחפשים את הזווית המחמיאה ביותר לקרפצ'יו שלכם? בשנים האחרונות, עלה מעמדם של הפודיז – […]