JVP רובע המדיה | חדשנות בקולינריה וקמעונאות

ההשתתפות ללא תשלום בהרשמה מראש כאן באתר
 האירוע יתקיים בJVP – רובע המדיה – דרך חברון 24
דוברים ראשיים:
שרון סיטון – מנהלת התוכן של Chip & Seeds כנס הפודטק הגדול בעולם (מילנו)
ליסה טימר – מנכ"ל Clafoutis, ניהול וייצוג שפים מכוכבי מישלן (אמסטרדם)
שף רוד ווננברג – שף כוכב מישלן לשעבר ויועץ קולינרי (אמסטרדם)
מיכל דריימן – שותפה בJVP וCFO
פאנל בנושא חדשנות בעולם הקמעונאות ותעשיית המזון, בשיתוף JVP Play, בהנחיית כתבת הטכנולגיה של ערוץ 12 מעין פרילוק ובהשתתפות:
  • איילת קראסו – מנכל"ית -"Genie" a "3D printer" – מדפסות תלת מימד לאוכל ביתי טעים ומהיר
  • יהודה אלרם – מנכ"ל –  eggXYt. החברה שמצילה יותר מ6 מיליארד אפרוחים בשנה ונבחרה לאחת מ100 החברות שישנו את העולם  החברה
  • מיכל לוי – מנכ"לית טבעול

שעות הפעילות: 10:00-13:00

אודות המקום

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

טעימה לקראת שבת – סיור ברחוב היהודי

מה ההבדל בין קוגל לקיגל? ממה היה עשוי גפילטע פיש באירופה ומדוע השתנה בארץ? מה המקור לבייגל האמריקאי? במה ממלאים קרפלך? ועיקר העיקרים –  איפה משיגים צ'ולנט כל השבוע? השבת הירושלמית מתחילה להתבשל כבר ביום רביעי כשבשכונות החרדיות מעמידים על הכיריים מיני תבשילים מיוחדים לקראת שבת המלכה. במהלך הסיור נבקר באתרי אוכל יוצאי דופן בירושלים […]

מבקרי מסעדות – אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם… האמנם?

מצד אחד, אנחנו קוראים בשקיקה כל מילה שמבקרי המסעדות כותבים ונוהרים בהמונינו למסעדה החדשה שהמליצו עליה. ומצד שני, אנחנו מתעצבנים ברגע האכזבה מהמנה שהמבקר התרגש ממנה במיוחד. מצד אחד, שפים תולים את יהבם על הביקורות המחבקות שהופכות מסעדה ללהיט. ומצד שני, מסעדנים יצאו בחירוף נפש למסע הכפשות נגד ביקורת ומבקר קטלנים במיוחד. אז מה הטעם […]

פריז פינת ירושלים

עד היום נאלצתם "לאכול עם העיניים" את הקינוחים המרהיבים שמתעד השף פטיסייר הישראלי – פריזאי טל שפיגל, בחשבון האינסטגרם הפופולרי שלו @Desserted_in_Paris. במסגרת הפסטיבל, אנחנו מסדרים לכם הזדמנות חד פעמית לטעום מקינוחים צרפתיים מעשה ידיו, במסגרת שעת התה המפורסמת של 'וילה בראון'. שפיגל משתלט על הקונדיטוריה של הווילה ומביא לחיים את מיטב הקינוחים מהמסורת הצרפתית, […]