מסעדות פתוחות 2013-2019 פסטיבל קולינריה אורבני

מצטערים, כנראה שמשהו השתבש :(

I can help you find the page you want to see, just help me with a few clicks please.
אנחנו ממליציםעבור לדף הבית page or simply search what you want to see below

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מפגש של יין ישראלי וטאפאס

אחר צהרים נינוח בו נצא למסע בבר המירור המרהיב של מלון ממילא. מנהל תחום היין והסומלייה הראשי של מסעדות המלון, אפי כוץ, ינחה אותנו בטעימות בעקבות יקבים ישראליים מובילים.

הרבה דגים בים

מסעדת הדגים הירושלמית הפי פיש לוקחת אתכם למעמקי הים. בואו ללמוד את כל הטכניקות והסודות להכנת דגים מסביצ'ה ועד חריימה, מטונה ועד בר ים – כל מה שאתם חייבים לדעת כדי להגיש את מנת הדג המושלמת.

סיפורו של שוק

הרחובות רוחשים וגועשים. ביס של חלבה, ריח הזעתר, הקולות הרועמים שקוראים לבוא ולרכוש ירקות טריים ודליקטסים מתוחכמים. מוכנים להתמסר לגוונים של שוק? הצטרפו אלינו לארוחה אינטרקטיבית חד פעמית, שתחגוג את המגוון והעושר התרבותי, החברתי והקולינרי של שוק מחנה יהודה.