בראנץ' טאפסים

16.11

איפה סמטת פלט 14 ירושלים

שף משה בסון ושף רוני בסון

האקליפטוס

יש שמייחסים את המצאתה של מסיבת הקוקטייל לסופר הבריטי אלק וו אי שם באמצע שנות ה-20, אבל כבר ב-1917 דיווח עיתון אחד בסנט לואיס, מיזורי שבארצות הברית על הגברת יוליוס ס. וולס שארגנה מסיבת צהריים ל-50 מוזמנים בסופ"ש אחד והתחילה טרנד מקומי של מסיבות דומות. אבל בינינו, מה זה משנה מי התחיל עם זה, העיקר […]

יש שמייחסים את המצאתה של מסיבת הקוקטייל לסופר הבריטי אלק וו אי שם באמצע שנות ה-20, אבל כבר ב-1917 דיווח עיתון אחד בסנט לואיס, מיזורי שבארצות הברית על הגברת יוליוס ס. וולס שארגנה מסיבת צהריים ל-50 מוזמנים בסופ"ש אחד והתחילה טרנד מקומי של מסיבות דומות. אבל בינינו, מה זה משנה מי התחיל עם זה, העיקר שזה קיים והיום אנחנו יכולים להתחיל את סוף השבוע כמו שצריך עם קוקטייל אלוהי ביד אחת ומתאבן מדויק ביד אחרת.

המסעדה עם אחד הנופים המרשימים בעיר הבירה, "אקליפטוס", מזמינה אתכם לפתוח את ה-weekend בסטייל במסיבת בראנץ' קוקטייל אקסקלוסיבית לרגל פסטיבל "מסעדות פתוחות". תוכלו לבחור אם להתפרע ללא הגבלה או להגביל את מספר המנות והדרינקים. בתפריט הטאפסים שרקח במיוחד השף משה בסון תמצאו, בין היתר: מקרון פטה כבדים, סביצ'ה, עלי כרוב ממולא, אנשובי על אסקבצ'ה, ברוסקטות טרטר סלמון וגוואקמולי , ברוסקטה עגבניות שמן זית ופטה שקדים, פסטייה ברווז, פלאפל דגים עם חריימה בחלב קוקוס על קרם גזר וניל, שונים, כולל דגים, בשר וטבעוני ובבר תוכלו ללגום ערק לימונדה מרענן, מוחיטו מקפיץ ובירות לצד תמרינדי הום מייד, תה קר ועוד.

אז תבחרו את השמלה האהובה עליכן או את החולצה המכופתרת הזו שלא ידעתם לאן ללבוש והצטרפו אלינו…

מחירי הכרטיסים לאירוע:

*כרטיס עבור מנות/שתייה בבחירה חופשית ללא הגבלה = 200 ש"ח

*4 מנות/שתייה = 100 ש"ח

*6 מנות/שתייה = 140 ש"ח

* קיום האירוע מותנה בכמות משתתפים מינימלית

אודות המקום

מסעדת "האקליפטוס" צברה מוניטין כמוסד קולינרי בעל שם עולמי המחבר בין מסורות אוכל תנ"כיות לבין ירושות קולינריות מהמטבח העירקי של אימו של השף משה בסון. כיום יחד עם בנו רוני, הם שוקדים על הכנסת אלמנטים מודרניים לתפריט המוכר והאהוב של המסעדה, המבוסס על חומרי גלם מקומיים שמקורם בהרי יהודה.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

הבקרוב של העתיד הקרוב

הטכנולוגיה משתלטת על חיינו, הופכת אותם לקלים יותר, נוחים יותר, אבל גם מנוכרים יותר – הגירויים בכל מקום וקשה לנו שלא להתפתה. הצורך המיידי בנוכחות אנושית במרחב הולך ופוחת, אבל מה זה אומר על העתיד שלנו, זה שמחכה ממש מעבר לפינה? בימים אלו מוצגת בחלל הגלריה של ביתא: בית לאמנות, חברה ועיר תערוכת היחיד של […]

מה ילדים אוהבים לאכול?

"הכבש השישה עשר"- שעת סיפור וארוחת ערב לילדים "אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה" (מתוך: "הכבש השישה עשר", מילים: יהונתן גפן) יש כמה תעלומות גדולות בעולם – האם יש חיים על מאדים? איפה נמצאת אטלנטיס? ומה קורה במשולש ברמודה? כולן מסתוריות, מבלבלות וחסרות תשובה ניצחת. כזאת היא גם תעלומה שהורים רבים נתקלים […]

בין חלה לזעתר

אם יש שני ריחות דומיננטיים שיקפיצו אתכם מיד לרחוב הירושלמי הם ריח של חלה טרייה בשישי בבוקר שממלא מיד את האוויר בחמימות מתוקה, והריח המגרה שמתפרץ ברגע שנפתחת פיסת הנייר הקטנה שעטפה את הזעתר, זה שנטבול בו עוד רגע את הבייגלה וכל הצרות שלנו ישכחו. האחת הפכה לשם נרדף למסורת היהודית ולימי החג שלה, והשני […]