Basta for a Day

 

Danone Yogurt by Strauss joined us for a project “Basta for a Day” where we invited people to prepare and send us a light dish based on fresh market products and made with Danone Yogurt by Strauss.

Out of the dozens of participants, three winners were chosen and they are going to serve their dishes at a “basta” (a market food stall) at Mahane Yehuda Market, throughout the Open Restaurants Festival.

When: Tuesday-Thursday, November 14-16 from 10am until the stock runs out.

Price: The symbolic price per serving is 10NIS which will be donated to charity in full.

Come visit us in the shuk!

The winners:

Shachaf Banderker will serve chutney puri – crispy balls filled with Indian sauces and yogurt Danone – on Tuesday, November 14th.

Omri Iluz will serve eggplant ravioli stuffed with yogurt and ricotta on a bed of yogurt Danone pita bread on Wednesday, November 15th.

Dvora Ozana will serve yogurt cream with almond crumble and Amarena cherry jam on Thursday, November 16th.

 

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

טעימה לקראת שבת – סיור ברחוב היהודי

מה ההבדל בין קוגל לקיגל? ממה היה עשוי גפילטע פיש באירופה ומדוע השתנה בארץ? מה המקור לבייגל האמריקאי? במה ממלאים קרפלך? ועיקר העיקרים –  איפה משיגים צ'ולנט כל השבוע? השבת הירושלמית מתחילה להתבשל כבר ביום רביעי כשבשכונות החרדיות מעמידים על הכיריים מיני תבשילים מיוחדים לקראת שבת המלכה. במהלך הסיור נבקר באתרי אוכל יוצאי דופן בירושלים […]

החיים הם כמו קופסת שוקולדות

קרם פסיפלורה, מלח ים, סברס, ליצ'י ואפילו בזיליקום. שוקולד מריר, חלב ואפילו לבן. כשפורסט גאמפ הוציא לאוויר העולם את אחד הציטוטים הקולנועיים המפורסמים ביותר, אפילו הוא לא ידע שהאפשרויות הן כל כך רבות. כאלה הם הפרלינים של יער הקקאו של יערה קלמנוביץ', מלאי הפתעות שמשמחות את הבטן והלב. תמיד מתחדשים, מרגשים ומסקרנים. הצטרפו אל השוקולטיירית […]

מבקרי מסעדות – אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם… האמנם?

מצד אחד, אנחנו קוראים בשקיקה כל מילה שמבקרי המסעדות כותבים ונוהרים בהמונינו למסעדה החדשה שהמליצו עליה. ומצד שני, אנחנו מתעצבנים ברגע האכזבה מהמנה שהמבקר התרגש ממנה במיוחד. מצד אחד, שפים תולים את יהבם על הביקורות המחבקות שהופכות מסעדה ללהיט. ומצד שני, מסעדנים יצאו בחירוף נפש למסע הכפשות נגד ביקורת ומבקר קטלנים במיוחד. אז מה הטעם […]