השף של מסעדת אדום בסיטיפס הרכבת הקלה | Red Tie Cocktail

שף אלרן בוזגלו

180

עולים בתחנה, מצטיידים באביזרים הנדרשים לחגיגה ומתחילים בנסיעה בליווי מוזיקה חיה, אלכוהול ומאנציס שווים. מגיעים לתחנת הר הרצל, משקיפים על נופיה הקסומים של העיר, משיקים כוסות יין ונהנים ממנות קוקטייל שהכין במיוחד עבורכם השף אלרן בוזגלו ממסעדת "אדום". בדרך חזרה טועמים מתוקים תוצרת בית בשקית ההפתעות.

תפריט:
מנה 1: סביח מפורק – לבבות חציל מפורק, איולי עמבה, טחינה, גרגירי חומוס מטובלים ועשבים
מנה 2: מחבת חלקי פנים – שקדי עגל, שדרה, לבבות, טחול, כבדים, שומר צלוי ועשבים
מנה 3: אינרי סתיו – טרטר פירות, קוביות דג קריספי מוגש באינרי טופו
מנה 4: צנצנת סינטה כבושה – פרוסות דקיקות בכבישה בייתית, מטבלים מוגש בליווי בריוש
מנה 5 : אוסובוקו מפורק איולי צ׳יפוטלה וחברים
קינוח:  שקית הפתעות
* התפריט נתון לשינוי בהתאם לעונתיות ולחומרי הגלם
*בשיתוף "אלסטום" ספקית הקרונות והמערכות לפרויקט הרכבת הקלה
פרטים נוספים:
  • נקודת מפגש: תחנת הרכבת הקלה בגבעת התחמושת. במקום חניון מסודר ללא תשלום.
  • משך הארוחה והנסיעה על הרכבת – כשעה וחצי.
  • הרכבת תצא מהתחנה בגבעת התחמושת ותחזור לאותה הנקודה. לא ניתן לעלות לארוחה בתחנות אחרות.
  • יש להגיע לפחות רבע שעה לפני תחילת הפעילות. הרכבת יוצאת בזמן!
  • מומלץ לבוא בלבוש חם
  • הארוחה כשרה – בשרית-דגים

אודות המקום

"אדום - מסעדה ובר יין" הגיחה לאוויר העולם לפני 15 שנים והפכה במהרה למוסד ירושלמי המתמחה באוכל, יין, שרות ואוירה. הביסטרו הירושלמי, השואב השראה ממטבחים ים תיכוניים, בראשם זה האיטלקי, ומהמטבח הצרפתי, מגיש אוכל מוקפד ומגוון: בשרים המיושנים במקום, דגים ופירות ים, פסטה רחבה וריזוטו ועוד. בכל יום מצטרפות מנות חדשות היישר ממוחו הקודח של השף אלרן בוזגלו המבוססות על תפריט עונתי והיצע השוק היומי.   סיטיפס הרכבת הקלה בירושלים הינה הרכבת הקלה הראשונה בישראל הפועלת מזה כחמש שנים. היא חלק בלתי נפרד ממרקם החיים בעיר הבירה ומשרתת כ-140 אלף נוסעים מדי יום, שנהנים מחוויית נסיעה נוחה ומהירה באזורי העיר השונים. הרכבת הקלה הינה מערכת התחבורה הציבורית המתקדמת בישראל, מונגשת באופן מלא ונוח לכולם, תורמת לנדל"ן וידידותית לסביבה.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

פאנל בלוגרי קולינריה מובילים

מנחה: נעה רוזין. כתבת האוכל של טיים אאוט; מגישת פינות אוכל בערוץ 2 ו-10: חדשות האוכל ב"ערב טוב עם גיא פינס", "המלצת השף", תכנית הבוקר של 10, לילה כלכלי ועוד ; ובעבר עורכת האוכל של נענע 10. כשמכניסים אל מנוע החיפוש של גוגל את המילה "אוכל", הוא משיב עם למעלה מ-22 מיליון תוצאות. בראש הרשימה […]

אמנות האוכל והאירוח

אמנות האוכל, היא תורה מורכבת, סובייקטיבית ומתפתחת. כל שף מביא לשולחן את חזונו ואת המגע האישי הייחודי שלו וכל סועד נתון להשפעה אחרת ולחוויה אישית. כשאין גבולות, איך בוחר שף באיזו דרך לצעוד? כיצד הוא יוצר טביעת אצבע קולינרית שהסועד לא יישכח? כיצד מרכיבים כמו שירות, אסתטיקה, טעם, גודל, אווירה ונגישות יוצרים חזון קולינרי? באמצעות […]

טעימות טעימות

מוזמנים להתמסר לטעמי השוק בארוחת טעימות אינטימית ודינמית על הבר של "מחניודה" עם השף אליעזר מזרחי. מזרחי ינצח על הארוחה שלכם: הוא יבחר עבורכם את המנות הראשונות והעיקריות, שיוכנו מהמיטב שהשוק יציע באותו יום; יזהה את הרגע המתאים ביותר לעצור כדי לשתות צ’ייסר; ישלח אתכם להפסקה קצרה כשתגיע לכם אחת ויקרא לכם לחזור כשתגיע העת […]