השף של מסעדת אדום בסיטיפס הרכבת הקלה | Red Tie Cocktail

שף אלרן בוזגלו

180

עולים בתחנה, מצטיידים באביזרים הנדרשים לחגיגה ומתחילים בנסיעה בליווי מוזיקה חיה, אלכוהול ומאנציס שווים. מגיעים לתחנת הר הרצל, משקיפים על נופיה הקסומים של העיר, משיקים כוסות יין ונהנים ממנות קוקטייל שהכין במיוחד עבורכם השף אלרן בוזגלו ממסעדת "אדום". בדרך חזרה טועמים מתוקים תוצרת בית בשקית ההפתעות.

תפריט:
מנה 1: סביח מפורק – לבבות חציל מפורק, איולי עמבה, טחינה, גרגירי חומוס מטובלים ועשבים
מנה 2: מחבת חלקי פנים – שקדי עגל, שדרה, לבבות, טחול, כבדים, שומר צלוי ועשבים
מנה 3: אינרי סתיו – טרטר פירות, קוביות דג קריספי מוגש באינרי טופו
מנה 4: צנצנת סינטה כבושה – פרוסות דקיקות בכבישה בייתית, מטבלים מוגש בליווי בריוש
מנה 5 : אוסובוקו מפורק איולי צ׳יפוטלה וחברים
קינוח:  שקית הפתעות
* התפריט נתון לשינוי בהתאם לעונתיות ולחומרי הגלם
*בשיתוף "אלסטום" ספקית הקרונות והמערכות לפרויקט הרכבת הקלה
פרטים נוספים:
  • נקודת מפגש: תחנת הרכבת הקלה בגבעת התחמושת. במקום חניון מסודר ללא תשלום.
  • משך הארוחה והנסיעה על הרכבת – כשעה וחצי.
  • הרכבת תצא מהתחנה בגבעת התחמושת ותחזור לאותה הנקודה. לא ניתן לעלות לארוחה בתחנות אחרות.
  • יש להגיע לפחות רבע שעה לפני תחילת הפעילות. הרכבת יוצאת בזמן!
  • מומלץ לבוא בלבוש חם
  • הארוחה כשרה – בשרית-דגים

אודות המקום

"אדום - מסעדה ובר יין" הגיחה לאוויר העולם לפני 15 שנים והפכה במהרה למוסד ירושלמי המתמחה באוכל, יין, שרות ואוירה. הביסטרו הירושלמי, השואב השראה ממטבחים ים תיכוניים, בראשם זה האיטלקי, ומהמטבח הצרפתי, מגיש אוכל מוקפד ומגוון: בשרים המיושנים במקום, דגים ופירות ים, פסטה רחבה וריזוטו ועוד. בכל יום מצטרפות מנות חדשות היישר ממוחו הקודח של השף אלרן בוזגלו המבוססות על תפריט עונתי והיצע השוק היומי.   סיטיפס הרכבת הקלה בירושלים הינה הרכבת הקלה הראשונה בישראל הפועלת מזה כחמש שנים. היא חלק בלתי נפרד ממרקם החיים בעיר הבירה ומשרתת כ-140 אלף נוסעים מדי יום, שנהנים מחוויית נסיעה נוחה ומהירה באזורי העיר השונים. הרכבת הקלה הינה מערכת התחבורה הציבורית המתקדמת בישראל, מונגשת באופן מלא ונוח לכולם, תורמת לנדל"ן וידידותית לסביבה.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מקירות המוזיאון למטבח – סיורים במוזיאון עם שפים בעקבות השראות אמנותיות

אמנות הבישול, הקולינריה, עברה דרך ארוכה מימיה הראשונים על שולחנות מלכים ואצילים ועד שהפכה לתשוקה חוצת מעמדות. כך עלו גם השפים לגדולה וזכו למעמד של אמנים כשכל מנה היוצאת תחת ידיהם היא יצירת אמנות על חושית של טעם, ריח ואסתטיקה. בסדרת סיורים מיוחדים, יובילו אתכם השפים המובילים בישראל בין גלריות מוזיאון ישראל בעקבות יצירות האומנות […]

אוכלת מהזכרון

הרבה מהזיכרונות שיוצרים את ההיסטוריה הפרטית שלנו, קשורים בטעם, בריח, באוכל. איך הופכים הזיכרונות למתכונים? איך ניחוחות ילדות יוצרים צילום? ואיך רוקמים בהם מילים? כשההיסטוריה היא קצרה, וחסרות במלאי מסורות בישול שעוברות מדור לדור, לא נותר אלא להמציא אותן או לאמץ כאלו של אחרים. טל סיון-צפורין – צלמת, מעצבת גרפית, בעלת הבלוג chocolate\salt ובעלת טורים במגזינים "קפה ויפה" […]

ילדים עושים שוק – סיור בשוק מחנה יהודה

שוק בעיניים של ילד. ילדים בדרך כלל מטיילים בשוק עם מבוגרים, אך הם חשים ורואים את חיי השוק בעיניים אחרות.  סיור זה מוקדש כול כולו לילדים, מה רואים ילדים כשהם מגיעים לשוק? מה רוצים לטעום ילדים בשוק? נצא לפינות חמד בשוק מחנה יהודה, נחשוף את הילדים למאכלים ולמשקאות שונים מיוחדים המאתגרים את החך והלשון. נספר […]