הסדנא - מקבוצת מחניודה | mix and match

שף אליאור בן הרוש ודורון יעקובוביץ'

300

צאו למסע בזמן סביב הבר של "הסדנא" (מקבוצת מחניודה). אחראי תחום האלכוהול של קבוצת מחניודה דורון יעקובוביץ' יארח אתכם בסדנת קוקטיילים על הבר המרווח של המסעדה. יעקובוביץ' יערבב בין עבר, הווה ועתיד ויספר לכם על ההיסטוריה ועל המחר של עולם האלכוהול, יסביר לכם מה הולך עם מה מתי ומה לא כדאי לערבב. תלמדו להכין קוקטיילים קלאסיים כמו ב"מד מן", כאלו שלגמו קארי וחברותיה ב"סקס והעיר הגדולה", קוקטיילים עכשוויים שאפשר למצוא בתפריט של "הסדנא" (מקבוצת מחניודה) וכאלה שהומצאו במיוחד עבורכם. בין ההסברים תלגמו מהקוקטיילים ותנגסו במנות ביס קטנות מחומרי הגלם המובחרים של המסעדה שהוכנו והותאמו במיוחד לכל אחד מהקוקטיילים בסדנא (מקבוצת מחניודה) ובשבילכם.

אודות המקום

"הסדנא", אחותה הצעירה והעדכנית של "מחניודה", היא סטייק האוס ירושלמי מפתה. השף אליאור בן-הרוש, מנצח על מטבח פיוז'ן מודרני המתמחה ביישון ובעישון בשרים. תפריט האלכוהול העשיר שרקח המיקסולוג דורון יעקובוביץ' קוקטיילים עשיר מחומרי גלם מרחבי עולם וממרכיבים מיוחדים המיוצרים במקום. "הסדנא" מגישה חוויה קרניבורית מרגשת שהופכת למושלמת הודות לחלל המודרני המאפשר לבחור בין מרפסת אינטימית, שולחן גדול לאירועים ותצפית ישירה מהבר אל עבר המטבח.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מבקרי מסעדות – אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם… האמנם?

מצד אחד, אנחנו קוראים בשקיקה כל מילה שמבקרי המסעדות כותבים ונוהרים בהמונינו למסעדה החדשה שהמליצו עליה. ומצד שני, אנחנו מתעצבנים ברגע האכזבה מהמנה שהמבקר התרגש ממנה במיוחד. מצד אחד, שפים תולים את יהבם על הביקורות המחבקות שהופכות מסעדה ללהיט. ומצד שני, מסעדנים יצאו בחירוף נפש למסע הכפשות נגד ביקורת ומבקר קטלנים במיוחד. אז מה הטעם […]

דייט עם סומלייה // הרי הגליל

ארוחת ערב עם האנשים שעושים את היין שלכם יין טוב הופך ארוחה טובה למושלמת. ביס ראשון של מנה הוא רגע של גילוי, הוא ממלא את כל הגוף בהפתעה נעימה שהופכת אותו לביס הטעים מכולם. כשהיין רוקד בהרמוניה מדוייקת עם האוכל הוא לוקח את החוויה איתו גם לביסים הבאים, כך שכל נגיסה מרגישה כאילו התחלנו את […]

"אם אין לחם, שיאכלו עוגות" – 50 שנה לקפה קדוש

אם יש שני דברים שגורמים לתל אביבים לקנא בירושלמים, אלה הערבים הקרירים וקפה קדוש. המוסד המשפחתי ממלא את רחוב שלומציון המלכה בריחות מתוקים ומראות מגרים כבר חצי מאה. מאז הוקם על ידי האב המייסד מאיר קדוש, עברו המושכות לפאוור קאפל הקולינרי של ירושלים – קרן ואיציק. הקדושים הם ירושלים וירושלים הם הקדושים. אין שף ירושלמי […]