מצטערים, כנראה שמשהו השתבש :(
I can help you find the page you want to see, just help me with a few clicks please.
אנחנו ממליציםעבור לדף הבית page or simply search what you want to see below
אולי גם זה יעניין אותך
לכל הפעילויותהעגבניה קצת עקומה? התוקף של הגבינה מתקרב? הלחם קשה? רגע לפני שאתם זורקים לפח, תכירו את השפים שידגימו לכם איך מכינים דליקטסים דווקא מהאוכל שחשבתם לזרוק. ברית השפים הישראלית מזמינה אתכם לארוחה ומפגש על טהרת חומרי גלם שפג תוקפם. וזה הולך להיות הכי טעים שפגשתם!
אחר צהרים נינוח בו נצא למסע בבר המירור המרהיב של מלון ממילא. מנהל תחום היין והסומלייה הראשי של מסעדות המלון, אפי כוץ, ינחה אותנו בטעימות בעקבות יקבים ישראליים מובילים.
דוד קישקה, יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית, ייקח אתכם למסע של סיפורים על אוכל ישראלי וטעימות הכי עדכניות של אוכל רחוב במיטבו, דרך הבסטות וסמטאות שוק הכרמל, לכרם התימנים, לאיזור נחלת בנימין ורוטשילד.