קרייב | רחובות על הצלחת / גורמה רחוב

שף טוד ארונס ושף יותם כהן

300

בשנים האחרונות הולך והופך אוכל הרחוב – הסטריט פוד – לכוכב העולה והבלתי מעורער של הקולינריה העולמית. מסעדות עילית מגישות מנות שעד לאחרונה היה ניתן למצוא רק בקרנות רחוב צדדיות ופודיז יוצאים למסעות חוצי יבשות במצוד אחר מנות רחוב שאף אחד עדיין לא טעם.

שף טוד ארונס וסו שף יותם כהן ייקחו אתכם מסביב לעולם בשש מנות עם חוויות האוכל מהרחובות בהם גדלו וטיילו מכל קצוות תבל: מהרחובות המקסיקנים והקוראנים של לוס אנג'לס, ועד הרחובות העמוסים של האנוי.

צאו איתם למסע אינטימי על חושי שיתחיל אחרי שעות הסגירה באפיטייזר וקוקטייל וימשיך בתפריט טעימות על הבר של קרייב, שם הם גם יכינו את המנות מול עיניכם. הם יסחפו אתכם איתם בריקוד של עשן ואש למסע המרתק של הפיכת אוכל רחוב למנות high end. כל המנות יוגשו בליווי מיטב יינות יקבי רמת הגולן להשלמת החוויה.

*שעות האירוע 23:00-02:00

 

פתיחה: אמוס בוש+ קוקטייל

מנה ראשונה: מרק פו ויאטנמי, דג ים לבן, צ'יצ'רון, נודלס אלקליין תוצרת עצמית, בזיליקום תאילנדי, מנטה, כוסברה, ליים, צ'ילי, קצאבושי סלמון\ מוחמה טונה.

מנה שנייה: קורן דאק- נקנקיית ברווז boudin style"" על מקל, מטוגנת במעטפת רכה של כוסמת ופולנטה, סלק כבוש קצוץ, חרדל.

מנה שלישית: באן מי מפורק- פטה כבד מעשן, פניני אונגי, בטן טלה צלויה בסמבאל אולק, בגט טרי.

מנה רביעית: "ווהאקן מולה באן"- לחי בקר מקסיקנית בבאן מאודה, בצל וצנונית כבושה, אבק פפיטס.

מנה חמישית: צלעות טלה הודיות, מעטפת "בזאן", צ'אטני תמרינדי וראהיטת אגוזים.

קינוח: ארוחת בוקר לילית- קפה הפוך: קרם גלידת וניל, גרניטה אספרסו, דונאט מזוגג במייפל ובייקון טלה.

אודות המקום

אחרי שבישל במסעדות הכי נחשבות בניו יורק ולוס אנג'לס, החליט השף האמריקאי טוד ארונס לנטוש העשייה במטבחים לא כשרים. מהלך שהביא אותו לעבוד במרתף היין הכשר הגדול בעולם ואף לבשל את ארוחת ליל הסדר בבית הלבן. לפני שנתיים עלה לישראל והשנה הגשים חלום נוסף כשפתח את קרייב. כשמה כן היא, קרייב מגישה מנות סטריט פוד עילאיות שמגרות את כל החושים. כאן, כשהסו-שף יותם כהן ("לבן" בסינמטק, "la belle maraichere" בפריז) לצידו, ארונס משתמש בטכניקות בישול מתקדמות באמצעותן הוא מנגיש אוכל עילי דרך אוכל הרחוב האהוב עליו.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מגלגלים ביחד – סדנת סושי לילדים והורים

כשמדברים על אוכל יפני, מתכוונים קודם כל לסושי. מאוכל רחוב ועד מסעדות עילית, הסושי הוא כנראה השגריר המובהק ביותר של המטבח היפני. הווריאציות הרבות שלו – הטעמים, הצורות והשילובים – הופכות אותו ליצירת אמנות טעימה במיוחד. כשמדברים על אוכל יפני בישראל, מתכוונים לבועז צאירי. גם מי שלא מכיר אישית את השף הגדול מהחיים הזה, מכיר […]

משווארמה לקרפצ'יו

ההרצאה ללא תשלום ברישום מראש כאן באתר התיישבתם במסעדה שכולם מדברים עליה, הזמנתם את המנות שהמבקרים הכי חשובים המליצו עליהן, המנות מתחילות להגיע לשולחן, הן יפות, מגרות ומפתות במיוחד. אז מה אתם עושים עכשיו? מתנפלים עליהן או שולפים את הטלפון החכם ומחפשים את הזווית המחמיאה ביותר לקרפצ'יו שלכם? בשנים האחרונות, עלה מעמדם של הפודיז – […]

עיר הבירה – סיור וטעימות במבשלת בירה הרצל

עולם הבירה הישראלי זוכה לעדנה בשנים האחרונות עם הקמתן של מבשלות מקומיות קטנות ומסקרנות המוציאות לאוויר העולם בירות בטעמים יחודיים ועם אמירה אמיתית. אחת הבולטות בהן היא המבשלה הירושלמית הראשונה – מבשלת "הרצל" שבתלפיות. מאור הלפמן, ההרצל של מבשלת "הרצל", ייקח אתכם למסע בפס הבישול של הבירות הכי מקוריות שתפגשו. החל מהיכרות עם חומרי הגלם, […]