מלון אמריקן קולוני ומסעדת "ערבסק" | סוד הגן הנעלם – ליקוט עשבים בגינה המלכותית וארוחת טעימות

שף דיויד דידס

195

המבנה הראשי של מלון אמריקן קולוני שנבנה כארמון שימש בעבר את ארבע נשותיו של הפאשה. הוא בנוי סביב חצר פנימית מרוצפת אבן, משובצת בערוגות פרחים ומגוון רחב של תבלינים בצבעים ובריחות משכרים. ברוך, גנן המלון הוותיק יוביל אתכם אל הגינה המהווה את לב ליבו של המלון לקטיף תבלינים. ולאחר מכן דיויד דידס, השף הראשי של המלון ושל מסעדת "ערבסק" יבשל לכם ארוחת טעימות עשירה ומגוונת, מלאה בעשבי התיבול ריחניים.

אודות המקום

  בזכות קסמו הרב וההיסטוריה העשירה שלו הפך אמריקן קולוני ברבות השנים למקום המועדף על ידוענים הנמנים על שמנה וסלתה של החברה העולמית ביניהם פוליטיקאים בעלי שם, שגרירי מדינות זרות, עיתונאים ואושיות תרבות מובילות דוגמת טוני בלייר, ריצ'רד גיר, בוב דילן, וינסטון צ'רצ'יל, ג'ורג'יו ארמאני ועוד. אמריקן קולוני משתייך לארגון היוקרתי The Leading Hotels of the World, המחייב את חבריו הנבחרים בקפידה בשמירה על רמת שירות ואירוח של חמישה כוכבים. לאחרונה נבחר המלון בפעם השלישית ל'מלון הבוטיק הטוב בישראל' על ידי ''World Travel Awards. מבניו רבי היופי של המלון, גני הירק השופעים, הבריכה השלווה, המסעדות המשובחות והברים השוקקים הבטיחו את המוניטין של המלון לאורך שנים כנווה מדבר.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מההר לצלחת: ליקוט עשבי הר לתיבול

בלב משתלה שופעת כל טוב במקום הקסום ביותר בהרי יהודה צמח, כחלק מהנוף המקומי, "המטבח של רמה". החיבור לטבע ולאדמה הוא שהוליד את המסעדה והוא המוביל את החוויה הקולינרית הייחודית שלה. השף תומר ניב יוביל אתכם במסע קולינרי ירוק הנפתח בהר ונסגר בצלחת. הסדנא תתחיל בליקוט ממגוון עשבי המאכל העשיר הצומח סביב המסעדה, ניב יסביר […]

Bitemojo – סיור אוכל בשוק מחנה יהודה: הגרסה הצמחונית

סיור אוכל עצמאי עם אפליקציית bitemojo – סיור אוכל מרתק בשוק מחנה יהודה: הגרסה הצמחונית שוק מחנה יהודה הוא כבר מזמן לא עוד שוק רגיל של פירות וירקות עם בורקס בצד. חנויות המעצבים ושפע בתי הקפה, המסעדות והברים, הופכים אותו למתחם בילוי שוקק חיים ביום ובלילה. אם פעם הייתם חוזרים רק עם שקיות או דג […]

Follow Your Dreams – איך אלפי עוקבים באינסטגרם מגשימים לקונדיטור אחד חלומות

עבור מיליוני משתמשים בעולם אינסטגרם היא עוד אפליקציה או תחביב, חלק הפכו אותה למקצוע, אך עבור הקונדיטור אלון שבו היא פלטפורמה להגשמת חלומות. במפגש, ינסה שבו להמחיש כיצד הפעילות שלו ברשת הכווינה אותו, עודדה אותו ליצור, להתפתח ולהגשים חלומות. שבו הוא שף קונדיטור, מנחה סדנאות פטיסרי ויועץ קולינרי שניהל את הקונדיטוריה במסעדת שולחן ובמסעדת חדר האוכל. […]