אדום | נאים באדום

שף אלרן בוזגלו ושף מוטי דוד

280

ערב וסדנה של מאכלים נאים בכל הסגנונות בליווי יינות לבנים מהרי יהודה.

קשה להישאר אדישים לאוכל נא, בעיקר בשר ודגים. יש הטוענים שרק ככה ניתן להעריך את טעמו האמיתי של האוכל, אבל בעיקר ומעל הכל, הוא פשוט טעים. מאכלים המבוססים על מוצרים נאים אפשר למצוא במטבחים ברחבי העולם כולו, החל בסושי ובסשימי ביפן דרך סביצ'ה וקורנביף שמקורם בדרומה ובצפונה של היבשת האמריקנית וכלה בטרטר וקרפצ'יו למיניהם במטבח האירופי.

השפים אלרן בוזגלו ומוטי דוד יארחו אתכם למפגש שכולו בשרים נאים, נדבר על מקורותיהם, נלמד על אופני ההכנה שלהם ונסיים בארוחה אינטימית בת שבע מנות וקינוח הפתעה. אל המנות יתאים הסומלייה נעם ריזי חמישה סוגים של יינות לבנים מהרי יהודה שידגישו את הטעמים ויעצימו את החוויה.

 

אודות המקום

"אדום - מסעדה ובר יין" הגיחה לאוויר העולם לפני 15 שנים והפכה במהרה למוסד ירושלמי המתמחה באוכל, יין, שרות ואוירה. הביסטרו הירושלמי, השואב השראה ממטבחים ים תיכוניים, בראשם זה האיטלקי, ומהמטבח הצרפתי, מגיש אוכל מוקפד ומגוון: בשרים המיושנים במקום, דגים ופירות ים, פסטה רחבה וריזוטו ועוד. בכל יום מצטרפות מנות חדשות היישר ממוחו הקודח של השף אלרן בוזגלו המבוססות על תפריט עונתי והיצע השוק היומי. המסעדה הממוקמת במתחם התחנה, מתחם הבילוי החדש שהוקם על יסודות תחנת הרכבת הישנה וההיסטורית, ומציעה אווירה אינטימית וביתית.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

ארוחה מהסרטים – המטבח של מרתה

כשאומרים בינג', מתייחסים בעיקר לשני עיסוקים שעושים לנו טוב במיוחד: צפייה ואכילה וכששניהם נפגשים העונג גדול במיוחד… מה עוד צריך אדם כדי ליהנות באמת מהחיים? תדמיינו אתכם יושבים באולם, צופים בסרט, השורה שלפניכם ריקה ומידי פעם נכנסים אליה שורה של מלצרים עם המנה המתאימה. לכבוד פסטיבל "מסעדות פתוחות" קפה סמדר בשיתוף קולנוע לב סמדר מגשימים […]

מגלגלים ביחד – סדנת סושי לילדים והורים

כשמדברים על אוכל יפני, מתכוונים קודם כל לסושי. מאוכל רחוב ועד מסעדות עילית, הסושי הוא כנראה השגריר המובהק ביותר של המטבח היפני. הווריאציות הרבות שלו – הטעמים, הצורות והשילובים – הופכות אותו ליצירת אמנות טעימה במיוחד. כשמדברים על אוכל יפני בישראל, מתכוונים לבועז צאירי. גם מי שלא מכיר אישית את השף הגדול מהחיים הזה, מכיר […]

שף ליום אחד

אם יש מקצוע אחד בעולם שמצליח לשלב בין חלומה של כל אם, שחצה את גבולות הרפואה ועריכת הדין, לבין הזוהר של כוכב הרוקנרול –אין ספק שמדובר בשף. זה לא מפתיע כשמדובר בעבודה המשלבת דיוק של מנתח עם תשוקה של אומן. מסעדת "אקליפטוס" מגשימה את חלומו של כל בשלן בנשמה ומאפשרת לכם להיות שף ליום אחד […]