Cookie Cream | מתחממים עם גלידה קרה – סדנא להכנת גלידות

לירן אילון

60

גם באמצע נובמבר, בהרים הקרירים של ירושלים, איך פינוק טוב יותר מגלידה מעולה באמת. השף לירן אילון יארח אתכם במעבדת הקסמים שלו ב- Cookie Cream שנפתחה השנה בשוק מחנה יהודה. בסדנא המעשית תלמדו איך להכין גלידה, החל בשלב בחירת חומרי הגלם, דרך הכרת טעמים והתנסות בעיצובים שונים ועד הביס המושלם של גלידה קרה בין שתי עוגיות נימוחות.

כשר

אודות המקום

גלידריית השף Cookie Cream שנפתחה השנה בשוק מחנה יהודה, הצליחה לפצח את הסוד לקינוח הגלידה המושלם – גלידה משובחת הזוכה לחיבוק של שתי עוגיות מענגות. הגלידה מיוצרת ממיטב חומרי הגלם המיובאים מאיטליה ובין שלל הטעמים תוכלו למצוא גם גלידות טבעוניות. אחרי שתבחרו את טעם הגלידה המועדפת, יחכה לכם אתגר נוסף והוא בחירת העוגיות מהמגוון הנאפה במקום. מסוג האתגרים שכל אחד ישמח לקחת על עצמו בכל עת...

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

הסודות של אבו גוש – איך להכין את החומוס והבקלאווה הטובים ביותר?

בשכנות לקיבוץ מעלה החמישה, שוכן היישוב שהפך לאימפריית החומוס הישראלית בה נמצאות מנות החומוס הטובות בישראל – אבו גוש. אין מקום טוב יותר מאשר אבו גוש כדי ללמוד איך להפוך בעצמכם למלכי החומוס והבקלאווה. השף אהרון כהן והסו-שף עלאא עוודלה, המנצחים על מטבח מלון "גורדוניה", ילמדו אתכם את להכין המאכלים המלונות המובילים בירושלים משתפים פעולה […]

תאוות בשרים – סדנת בשר בתנור פחמים

שעות אחר הצהריים, רגע לפני השקיעה, הפחמים כבר לוחשות בלהט וחווית הבשרים של מסעדת "צ'אקרה" מוכנה לצאת לדרך. הקצב עופר אסולין יציג נתחים עסיסיים היישר מהקצביה שלו במבשרת ציון ויסביר על סוגי נתחי הבשר השונים, בזמן שאתם מוזמנים לטעום ממבחר מנות שיוגשו למרכז השולחן. בהמשך המפגש ייארח אתכם שף המסעדה, ערן פרץ, לסעודה באווירה ירושלמית […]

חגיגה פרסית עם הבלוגרית רותם ליברזון והזמרת מורין נהדר

המפעל מארח תחת קורת גג אחת שתי אושיות תרבות פרסיות מרתקות. מצד אחד, הבשלנית והבלוגרית רותם ליברזון שתבשל יחד עם אנשי המפעל ארוחה פרסית טעימה, ותדבר על חיים בבישול איטי רגע לפני שספר המתכונים שלה רואה אור. ומצד שני, הופעה של היוצרת מורין נהדר, שאלבום המופת הפרסי שלה "גולה גנדום" יוצא בימים אלו ממש. בסוף […]