בית הארחה נוטרדאם | מסע בזמן בבית הארחה נוטרדאם

האדריכלית רנין חורי

130

בליבו של הרובע הצרפתי, סמוך לכנסיית הקבר הקדוש ניצבת פנינה היסטורית בת המאה ה-19. מבנה המתהדר בשני מגדלים מרשימים בסגנון בארוק וביניהם פסלה של המדונה אוחזת בישו התינוק בידיה. מתחם נוטרדאם היה המבנה הראשון בעיר הקודש ובו ארבע קומות, ובשיאו אירח המלון מעל 1,500 אורחים במקביל.

כיום, לאחר ששופץ לאחרונה, פותח בית ההארחה את חדריו ומזמין אתכם להצטרף לאדריכלית רנין חורי שניצחה על חידוש המקום לסיור בין כ-150 חדריו המרשימים, אולמותיו וחצרו היפייפיה. חורי תספר את סיפורו ההיסטורי של המבנה הייחודי ואת סיפור חידושו ועיצובו תוך שמירה על האותנטיות וחיבור למסורת ולסביבה הירושלמית. תעלו על רנין לגג בית ההארחה לביקור במסעדת Cheese and Wine ולשיחה על עיצובה וחיבור המתחם, הכולל ארבע מסעדות, לעולם המסעדנות המקומי. תקנחו את הביקור בטעימות של גבינות ויין אל מול נוף עוצר נשימה.

אודות המקום

בית הארחה נוטרדאם ממוקם במבנה יפיפה והיסטורי, בסמוך לעיריית ירושלים ובסמוך לאתרים ההיסטוריים של העיר העתיקה. בית ההארחה נמצא בסמוך לרובע הנוצרי כעשר דקות הליכה מכנסיית הקבר הקדוש והינו יעד פופולרי לתיירים נוצרים ואחד מבתי ההארחה הידועים של הוותיקן בעולם. בין החדרים תמצאו חדרי טריפל וחדרים משפחתיים, חדרי יחיד וטווין, סוויטות וסוויטה דה-לוקס. חלק מהחדרים בעלי טרסה שמשקיפה על הנוף של העיר העתיקה. בתוך המלון 4 מסעדות שונות. מסעדת Cheese and Wine שממוקמת על גג בית ההארחה מציעה ארוחות רומנטיות מול הנוף היפיפה של העיר העתיקה.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

סדנאות אפייה לילדים

סדנא חווייתית וקסומה לילדים בגילאי 10-5 בממלכת רולדין. הילדים יתנסו בעצמם בטכניקות קישוט וזילוף כשיכינו סופגניות, יאפו עוגיות זנגביל בצורת דובי ויצרו סוכריית בצק סוכר. כל זאת תוך כדי סיפורים ויצירה משותפת. בסוף הסדנא יצאו הילדים עם מארז צבעוני וטעים במיוחד של המטעמים שהכינו במו ידיהם. כשר

קולינריה טבעונית – יש חיה כזאת!

בשנים האחרונות חווה ישראל מהפכה שהציבה אותה בחוד החנית של הקולינריה הטבעונית בעולם. מסעדות טבעוניות צצות בכל מקום וכמעט כל מסעדה או בית קפה המכבדים את עצמם מגישים תפריט טבעוני מגוון ומסומן. כיום, אחוז הטבעונים בישראל הוא הגבוה ביותר בעולם והיא נבחרה לאחד מעשרת היעדים החמים לטבעונים. אורי שביט – מחלוצות הקולינריה הטבעונית בישראל, עיתונאית […]

הנאים הדגים בעיניכם?

מנות הדגים הנאים הפכו זה מכבר לכוכבות הבולטות בתפריטי המסעדות המובילות. לא משנה אם מדובר בטרטוריה איטלקית, בראסרי צרפתי, מסעדה פרואנית או דוכן אוכל ים תיכוני – לכל אחת יש את מנת הדגים הנאים שהפכה לגאוותה. הן קלילות, מרעננות, טריות ותמיד יפות כמו ציור. מסוג המנות שמחכים לאכול רק במסעדה. בסדנא של מסעדת "אנג'ליקה" יחשוף […]