אנה | מלכת המטבח האיטלקי – סדנת הכנת פסטות

שף נמרוד נורמן

250

כשחושבים על אוכל איטלקי חושבים על פסטה. יצירת הבצק בעלת אלף הפרצופים מעטרת תפריט של כל מסעדה איטלקית והיא המלכה של כל מטבח איטלקי. בסדנא המעשית בהובלת שף מסעדת Anna, נמרוד נורמן, תלמדו להכין בצק פסטה טרי בארבע צורות: רביולי ואניילוטי שעוטפים באהבה כל מילוי, פפרדלה רחבה וארוכה ופרפלה פרפרית. כך תהפוך אתכם המלכה הבלתי מעורערת של ארץ המגף למלכי המטבח האיטלקי.

 

אודות המקום

בבית טיכו המרהיב במרכז ירושלים נפתחה מסעדת "אנה" – מסעדה המציעה שילוב יוצא דופן של מטבח איטלקי איכותי, מיקום במבנה היסטורי השייך למוזיאון ישראל ומופעל על ידו, ותוכנית חברתית לבני נוער במצבי סיכון. "אנה" הוקמה כעסק חברתי מבית דואליס יוזמה ומתנהלת בה תוכנית של תעסוקה והכשרת בני נוער במצבי סיכון במטרה לסלול בפניהם את הדרך להשתלבות מועילה בחברה. התוכנית החברתית פועלת בשיתוף עם עמותת החוט המשולש ועיריית ירושלים. מסעדת "אנה" מציעה קונספט מיוחד שנבנה בשותפות עם השף מושיקו גמליאל, מקבוצת מסעדת מונא, של מסעדה באווירה מיוחדת, באיכות מקצועית ומוקפדת של מטבח עילי במחירים השווים לכל כיס.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

עיר הבירה – סיור וטעימות במבשלת בירה הרצל

עולם הבירה הישראלי זוכה לעדנה בשנים האחרונות עם הקמתן של מבשלות מקומיות קטנות ומסקרנות המוציאות לאוויר העולם בירות בטעמים יחודיים ועם אמירה אמיתית. אחת הבולטות בהן היא המבשלה הירושלמית הראשונה – מבשלת "הרצל" שבתלפיות. מאור הלפמן, ההרצל של מבשלת "הרצל", ייקח אתכם למסע בפס הבישול של הבירות הכי מקוריות שתפגשו. החל מהיכרות עם חומרי הגלם, […]

משחקים באוכל

תלמידי האקדמיה לאמנות ועיצוב "בצלאל" מזמינים אתכם לחוות את האמנות שבקולינריה בסדרת סדנאות יצירה לכל הגילאים. בכל סדנא יעניקו הסטודנטים פרשנות מחודשת מתחום יצירה אחר על אוכל ועל קולינריה. בואו לאכול עם הידיים. בסדנת פיסול בזכוכית תיצרו אובייקטים מעולם האוכל באמצעות התכת מוטות זכוכית צבעוניים. בסדנת אובניים תלכלכו את הידיים, תתחברו לחומר ולחימר ותיצרו קערות […]

חדשנות בקולינריה

Culinary Innovation Event presented by OpenRestaurants™ & Seeds and Chips התכנית המלאה תעלה בימים הקרובים ההשתתפות ללא תשלום בהרשמה מראש כאן באתר  האירוע יתקיים בJVP – רובע המדיה – דרך חברון 24 להלן חלק מהתכנים המרכזיים בארוע: דוברים ראשיים:  Sharon Cittone, Chief content officer at Seeds & Chips  Lisa Timmer, CEO  at Clafoutis Global Managers and Michelin star chefs […]