סושי רחביה | לגלגל כמו גדולים – סדנת סושי

שף אופיר דדון / שף חגי אברהמי

60

הילדים יפכו למאסטר סושי אמיתיים בסדנת גלגול סודי בהדרכת שף הרשת "סושי רחביה", יכירו את חומרי הגלם, ילמדו להרכיב מנות, לגלגל וכמובן יאכלו סושי טעמים במיוחד שהכינו בעצמם.

בזמן הפעילות – 20% הנחה על התפריט להורי המשתתפים.

כשר

אודות המקום

"סושי רחביה" היא רשת מסעדות סושי ומטבח אסיאתי "כשר" הפועלת בירושלים למעלה מחמש שנים. הרשת מתמחה בסושי ובמטבח אסייאתי המשלב טעמי המזרח הרחוק ומציעה מגוון של מנות אסיאתיות. העיצוב במקום שומר על קוים נקיים ומינימליסטיים, המשלבים אסתטיקה יפנית עם הרחוב הירושלמי.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מירושלים לאלג'יר ובחזרה

השף אבי לוי לוקח אתכם אל הסירים של ילדותו במסעדת "המוציא". השף, המזוהה עם אוכל אותנטי שבא מהנשמה, ידגים הכנה של מנות ביתיות ושל אוכל רחוב מהמטבח האלג'יראי והירושלמי ויחשוף בפניכם את סוד קסמם. בנוסף, ידגים לוי, בליווי הסברים, כיצג הוא משלב בין מנות מסורתיות לבין טכניקות וחומרי גלם חדשניים, עם מנות כמו: פילה בס […]

High rollers – סדנת סושי

מאוכל רחוב ועד מסעדות עילית, הסושי הוא כנראה השגריר המובהק ביותר של המטבח היפני. הווריאציות הרבות שלו – הטעמים, הצורות והשילובים – הופכות אותו ליצירת אמנות טעימה במיוחד. בסדנא המעשית בהובלת שף רשת "סושי רחביה", אופיר דדון, תלמדו לגלגל סושי כמו יפנים, כך שגם המטבח הפרטי שלכם יוכל להתהדר בסושי לתפארת. בתום הסדנא, כי איך […]

המהפך של שוק מחנה יהודה – מחצר אחורית לפנינה קולינרית

"ירושלים. עיר גדולה ותושבים בה הרבה. עיר קשה כמו אבן, ולאבניה לב. עיר שבה רב הנסתר על הגלוי. עיני כל העולם נישאות אליה, והיא נושאת עיניה לשמים. בתקווה? בייאוש? גם וגם. דבר-מה מתמצית הקיום מצוי בירושלים, וכשהיא נהרסת אנחנו נהרסים; וכשהיא תירפא, אנו נירפא עִמה", כך פותח הפעיל החברתי נועם שרון את הראיון שערך לפני […]