סושי רחביה | לגלגל כמו גדולים – סדנת סושי

שף אופיר דדון / שף חגי אברהמי

60

הילדים יפכו למאסטר סושי אמיתיים בסדנת גלגול סודי בהדרכת שף הרשת "סושי רחביה", יכירו את חומרי הגלם, ילמדו להרכיב מנות, לגלגל וכמובן יאכלו סושי טעמים במיוחד שהכינו בעצמם.

בזמן הפעילות – 20% הנחה על התפריט להורי המשתתפים.

כשר

אודות המקום

"סושי רחביה" היא רשת מסעדות סושי ומטבח אסיאתי "כשר" הפועלת בירושלים למעלה מחמש שנים. הרשת מתמחה בסושי ובמטבח אסייאתי המשלב טעמי המזרח הרחוק ומציעה מגוון של מנות אסיאתיות. העיצוב במקום שומר על קוים נקיים ומינימליסטיים, המשלבים אסתטיקה יפנית עם הרחוב הירושלמי.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

מלכת המטבח האיטלקי– סדנת הכנת פסטות

כשחושבים על אוכל איטלקי חושבים על פסטה. יצירת הבצק בעלת אלף הפרצופים מעטרת תפריט של כל מסעדה איטלקית והיא המלכה של כל מטבח איטלקי. בסדנא המעשית בהובלת שף מסעדת Anna, נמרוד נורמן, תלמדו להכין בצק פסטה טרי בארבע צורות: רביולי ואניילוטי שעוטפים באהבה כל מילוי, פפרדלה רחבה וארוכה ופרפלה פרפרית. כך תהפוך אתכם המלכה הבלתי […]

שוק עם שיק – חווית האירוח של יודל'ה מבית מחניודה

איך יוצרים חווית אירוח בלתי נשכחת? איך מכניסים את שמחת החיים של השוק לתוך מטבח מודרני? איך הופכים ביקור במסעדה לבילוי לילי נטול מניירות? ואיך מתגלגלות המנות האהובות עליכם מדוכני השוק אל הצלחת? השף אסף סרי ייקח אתכם לביקור בעולמו של בר האוכל השמח – "יודל'ה", אחיו הצעיר והבועט של "מחניודה". אחרי כוס קפה של […]

תאווה לעיניים: על אמנות ואוכל

"היא שלחה להביא מאותן עוגיות סמיכות וגוצות המכונות מדלנות קטנות, שנוצקו, כמדומה, בקשוה גלית כקונכיית סן-ז'אק. לא עבר זמן, ובמכאניות, מדוכדך מן היום המשמים ומהסתמנותו של מחר עגום, הגשתי אל שפתי כפית של תה, שבה טבלתי חתיכה מהמדלן. אבל בשבריר הרגע שבו נגעה בחכי הלגימה הבלולה בפתיתי העוגייה, עבר בי רעד, נדרכתי למופלא שהתחולל בקרבי. […]