קונדיטוריה דוד לאור | בריושים של בוקר

קונדיטור דוד לאור

280

כדרכו של כל אופה, תשכימו קום ותפגשו את דוד לאור בקונדיטוריה שלו עם שחר, לסדנא מעשית של הכנת בריושים. לאור, המתמחה במאפי בוקר צרפתים, יחשוף בפניכם את כל הטיפים, המתכונים והסודות שיוצרים את הקלאסיקה הצרפתית המופלאה – הבריוש, ואתם תגלגלו, תתפיחו, תאפו מגוון מילויים וצורת של בריושים מתוקים ומלוחים וגם, כמובן, תטעמו.

אודות המקום

בלב אזור התעשייה של הקסטל מסתתרת קונדיטוריה צרפתית קלאסית, המתמחה במאפי בוקר צרפתיים הנאפים מדי בוקר במקום. בנוסף מגוון עוגות ופוטיפורים הנאפים ממיטב חומרי הגלם בשיטות עבודה מסורתיות.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

mix and match

צאו למסע בזמן סביב הבר של "הסדנא" (מקבוצת מחניודה). אחראי תחום האלכוהול של קבוצת מחניודה דורון יעקובוביץ' יארח אתכם בסדנת קוקטיילים על הבר המרווח של המסעדה. יעקובוביץ' יערבב בין עבר, הווה ועתיד ויספר לכם על ההיסטוריה ועל המחר של עולם האלכוהול, יסביר לכם מה הולך עם מה מתי ומה לא כדאי לערבב. תלמדו להכין קוקטיילים קלאסיים […]

איצ'יקידנה – ערב הודי צמחוני

מגש עגול גדול מימדים מוגש אל השולחן כשעליו אורז לבן בוהק, תבשיל עדשים חמים המכונה דאל ותבשיל ירקות צבעוני – סאבג'י. הצ'פאטי נבצע ועוטף ברכות חתיכה מכל תבשיל ואז מגיע ביס שכולו שמחה. הטאלי ההודי, מאכל הפועלים הפשוט, הפך במהרה לחביב על תרמילאי תת היבשת ההודית שהביאו את בשורת האוכל הפשוט והמנחם הזה לכלל העולם. […]

טעימה לקראת שבת – סיור ברחוב היהודי

מה ההבדל בין קוגל לקיגל? ממה היה עשוי גפילטע פיש באירופה ומדוע השתנה בארץ? מה המקור לבייגל האמריקאי? במה ממלאים קרפלך? ועיקר העיקרים –  איפה משיגים צ'ולנט כל השבוע? השבת הירושלמית מתחילה להתבשל כבר ביום רביעי כשבשכונות החרדיות מעמידים על הכיריים מיני תבשילים מיוחדים לקראת שבת המלכה. במהלך הסיור נבקר באתרי אוכל יוצאי דופן בירושלים […]