גלן | ארוחת ערב און דה רוקס

לאון שוורץ

180 ליחיד \ 280 לזוג

כשג'ורג' ברנארד שואו כינה את הויסקי "קרן שמש נוזלית" הוא כנראה דיבר על הרגע שבו לגימה קסומה של סינגל מאלט מחליקה בגרון וממלאת את הגוף כולו בחמימות מרגשת. יש כל כך הרבה סוגים של ויסקי וכל כך הרבה אופנים לגשת אליו ולמקסם את החוויה החד פעמית הזאת של שתיית ויסקי.

בסדנת שתייה שתלווה בארוחת בשרים סקוטית, ילמד אתכם הגורו של הויסקי, לאון שוורץ, איך באמת שותים ובוחרים ויסקי. תטעמו סינגל מאלטים יוצאי דופן שעוד לא פגשתם ואפילו תזכו לטעום לפחות מהדורת אספנים אחת שתשנה את חייכם.

אודות המקום

הגלן הוא מוסד לאנשים שאוהבים לשתות כשרוקנרול טוב באמת מתנגן ברקע. מעל 300 סוגי ויסקי שונים יקבלו כאן את פניכם לצד עשרים ברזי בירה, בהן בירה עם ויסקי, שמכינים במיוחד עבור המקום ומישנים בחביות עץ עם דבש וויסקי מעושן. לצד כל אלו תמצאו כאן גם נשנושים שמרפדים טוב את הבטן ועושים כבוד לאלכוהול.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

תלוי במילוי – סדנה להכנת אמפנדס

  בכל מקום ממלאים אותן אחרת, את חלקן אופים ואת חלקן מטגנים, אוכלים אותן בידיים והן תמיד טעימות – האמפנדס, המאפה הכי מפורסם בדרום אמריקה. הן כבשו את היבשת הלטינית – מדוכני האוכל ברחובות, דרך המטבח הביתי ועד לצלחות במסעדות היוקרתיות ביותר, כשכל אמפנדה מספרת סיפור של מסורת, תרבות וחדשנות.הרצון לספר סיפור היה גם מה שהניע את השף לוקאס סיטרינוביץ' לעזוב את המסעדות […]

ירושלים בין סירים לקנבסים – סיור על אמנות ואוכל

אמנות הבישול – הקולינריה – עברה כברת דרך ארוכה מימיה הראשונים ומשולחנות מלכים ואצילים עד שהפכה לתשוקה חוצת מעמדות. כך עלו גם השפים לגדולה וזכו למעמד של אמנים לכל דבר ועניין, כשכל מנה היוצאת תחת ידיהם היא יצירת אמנות רב חושית של טעם, ריח ואסתטיקה. לכן, אין זה מפתיע שאוכל שימש השראה לא רק לאלו […]

הופכות חלום למציאות – נשים יזמות וקולינריה

האירוע ללא תשלום ברישום מראש כאן באתר   נשים יזמיות בקולנריה הירושלמית – רמה בן צבי, טלי פרידמן, רחל אלול , דויני קסורלה (דוויני) ויעל וויס גדיש. מנחה: גלי ווליצקי מה זאת קולינריה ירושלמית ומה מיוחד בה? מה הוא אותו קסם ירושלמי שכולם מדברים עליו והאם הוא מוסיף או מפריע להרים מיזם קולינרי? וזה להיות […]