משרדי MassChallaenge | כנס חדשנות בקולינריה

ללא עלות

24-27-126-27

אודות המקום

MassChallenge, הינו מאיץ הסטארטאפים הידידותי ביותר בעולם. המאיץ פועל ללא כוונת רווח ומתמקד בקידום סטארטאפים המתמודדים עם אתגרים גלובליים. MassChallenge פועל היום בחמישה מקומות שונים בעולם: בוסטון, לונדון, מקסיקו וישראל ומתרחב למדינות נוספות. האקסלרטור נחשב היום לאחד מ-10 המאיצים הגדולים בעולם ומהמוצלחים שבהם.

אולי גם זה יעניין אותך

לכל הפעילויות

אמנות האוכל והאירוח

אמנות האוכל, היא תורה מורכבת, סובייקטיבית ומתפתחת. כל שף מביא לשולחן את חזונו ואת המגע האישי הייחודי שלו וכל סועד נתון להשפעה אחרת ולחוויה אישית. כשאין גבולות, איך בוחר שף באיזו דרך לצעוד? כיצד הוא יוצר טביעת אצבע קולינרית שהסועד לא יישכח? כיצד מרכיבים כמו שירות, אסתטיקה, טעם, גודל, אווירה ונגישות יוצרים חזון קולינרי? באמצעות […]

אוכל אותנטי- לא מה שחשבתם

בארוחת הערב בה מתארח קזבלן בבית הוריה של רחל, אהובתו, בסרט הקאלט הידוע, מונחת לפניו קציצת גפילטע מעשה ידי של אמה של רחל. קזבלן מצליח לחמוק מהזוועה ולהאכיל את חתול המשפחה בחתיכות הגפילטע מבלי שאף אחד יראה. מרוצה מעצמו, הוא מצהיר שהיה לו טעים. בתמורה מושיטה לו אמה של רחל קציצה נוספת ובהלה בעיניו אומרת […]

עמים וטעמים בירושלים

העמים שהגיעו לבנות בירושלים עוד במאה ה-19הותירו את חותמם גם בתחום הקולינריה. גם כיום ממשיכה ירושלים להוות בית למגוון תרבויות קולינריות מרחבי העולם. בסיור קולינרי עשיר במיוחד נצא למסע גדול במרחקים קטנים: נשמע את סיפור המייסדים של מסעדת "דארנא" שהגיעו עם גלי העלייה הגדולים ממרוקו, נבקר במסעדת "קוהינור" ההודית הידועה, נטעם לחם אתיופי שאינו אינג'רה […]